Uncategorized

loc rezervat

Am vazut un tip aproape perfect in autobuz.
 
Parea sa aiba cam 20 si ceva de ani. Statea jos, dar imi dadeam seama ca are cam 1,90m – inalt deci.
Era brunet, tuns scurt, iar parul era un pic dat in sus. Shucar. Avea ochi albastri, mari, iar sprancenele erau foarte bine conturate – ca ale tipilor din reclame la parfumuri.
Buze rosii, carnoase, un zambet Colgate. Proaspat barbierit – fara taieturi ! Imbracat in blugi – fara zorzoane -, un hanorac negru si o geaca stil salvamontist, thin technology, negru cu portocaliu. A scos telefonul mobil – un nokia ca-n filmele in care actiunea se petrece in 2067, si a vorbit, atentie va rog!, in soapta! adica nu se auzea in tot autobuzul “Tu unde esti? Eu acum vin! Hai pa!” – cum se aude frecvent in RATB. La telefon vorbea discret deci, a zambit la un moment dat (atunci am vazut dantura Colgate) si a pus telefonul inapoi in buzunarul interior al gecii.
 
Numai ca statea pe scaunul rezervat celor physically challenged, femeilor insarcinate si batranilor. Langa el statea chiar o baba de o asemenea varsta ca e posibil sa-l fi cunoscut pe Cuza. Iar Mr Perfect statea ca un popandau pe scaun si o ignora. Stiu la ce va ganditi si tin sa va precizez – nu cred ca avea un picior de lemn!  

5 Comments

 • Reply
  Subiectiv
  15/12/2005 at 1:51 PM

  =))

 • Reply
  moloch
  15/12/2005 at 4:25 PM

  Avea el ceva de lemn, fii sigura, dar era arvunit!

 • Reply
  tip
  26/12/2005 at 2:17 PM

  salut.sunt tipul din autobuz.treaba sta cam asa:din locul in care te uitai tu nu se vedeau o gramada de chestii cum ar fi:telefonul nu era unul din 2mii nu stiu cat ci era un cacat de nokia din 2000 fix,nu ma spal cu colgate pe dinti,shukar se scrie cu k,n-au nici o legatura sprancenele cu parfumul,geaca “stil salvamontist” nu exista in lume.
  spiritul tau de observatie a fost uimitor la faza asta,ai putea face filme porno de real succes,ai creat un cadru perfect,scenariul e de vis ,urma sa te fut cu piciorul de lemn in ….autobuz.

  apropo tu aveai bilet?ca n-as fi zis.
  as vrea sa te sun dezinteresat :)))

 • Reply
  andressa
  09/01/2006 at 3:05 PM

  aveam abonament.

 • Reply
  www.parfumcuferomoni.com
  09/02/2011 at 12:54 PM

  Merge si asa. Suna :))

 • Leave a Reply