Uncategorized

atitudine

care esti atitudinea potrivita cand stai langa niste nesimtiti la cinema ?
 
ieriam vazut un film de foarte-lung metraj: king kong. Eram cu 2 prieteni.Inca de la reclame ne-am dat seama ca in spatele nostru sta un grupvesel de pustani.
Pentru ca personajul principal in filmul king kong este un urangutan gigantic, liderul grupului, umoristul de serviciu, s-a simtit obligat sa faca remarci de tipul “Hai, frate, eu vreau sa vad maimutica!” si “Aratati-mi babuinul!”
 
Eu sunt o lady si de aceea nu i-am spus ca ii arat eubabuinul, pur si simplu m-am foit mult pe scaun pentru a-mi exprimanemultumirea. Evident ca mesajul meu era prea subtil pentruadolescentul pe val asa ca glumele nu au incetat. In grup erau si nistefatuce, niste creaturi zglobii care chicoteau pline de admiratie cand Creierul Gruplui mai scotea o perla: “hihihi, a zis babnuin! hihihi” Testosteronul ii iesea si pe unghii tipului, trebuie sa recunosc, numai un barbat adevarat de 16 ani ar avea curajul de a se exprima atat de liber intr-un loc public, langa atatea persoane care il dezaproba.
 
Cei doi masculi feroce de langa mine oftau si ei dezgustati cand micul Seinfeld din spatele nostru urla din toti rarunchii “Vreau sa vad maimutica”, sau cand, la inceputul filmului, tipul a exclamat “frate, erau boschetari si pe vremea aia? hahahaha” – brilliant.
Dar fireste, cei doi nu au schitat nici un gest. Stiu ca cititi asta, baieti, iertati-mi sinceritatea. Asa ca am luat taurul de coarne si m-am intors la the Funny Mansi am strigat (la fel cum striga el pana atunci) “Ai putea sa vorbestimai incet, te rog?” Tonul nu era tocmai prietenesc, dar macar mesajulverbal era. Mr Popularitate a ras un pic si a zis “Sigur”. Culmea esteca a functionat! De atunci pana la sfarsitul filmului XXL – de vreo 3ore si ceva cred – tipii au comentat numai razlet! Unul dinamicii mei a zis ca faptul ca o tipa i-a spus sa taca a avut impactuldorit, ca un tip l-ar fi facut sa devina si mai “amuzant”. Poate.Important este ca am putut sa ma uit la film fara sa transpir de nervidin cauza lui.
 
Langa noi stateau nisteamericani. Tipii il intreaba la un moment dat pe un roman din grupullor de ce rad cei din spate si au continuat spunand ca poate e cevaspecific culturii romane. Bietii de ei, credeau ca suntem toti camidioti…
 
Au trecut peste asta, mai alescand aia au tacut, dar pana la urma s-au ridicat si s-au asezat in altaparte. De ce? Pentru ca eu am tipat cand in film au aparut nistegandaci imensi care i-au mancat capul unuia … Ups.
 

4 Comments

 • Reply
  Kek
  24/12/2005 at 2:44 PM

  Mda, cred ca tipul a zis “vreau sa vad maimutica” de cel putin 10 ori si, incredibil, de fiecare data era la fel de amuzant pt tipa de langa el, care raspundea prompt cu un hohot de ras. Cat despre faptul ca nu am zis nimic…eerrr…well…I’M NOT A WUSS OKAY!? LEAVE ME ALONE…*runs crying*

  Anyway here’s those links:
  http://coaxmetals.lx.ro
  http://zoso.rockmania.net
  http://pigbrother.xhost.ro/blog/index.php

 • Reply
  trifoi
  24/12/2005 at 5:47 PM

  odata am fost la film cu un tip poreclit “defectu”… sa vezi ce destept era omu asta de vreo 20 si de ani…. la comentat! plus ca mi-a rupt nasul de vreo 12 ori in momentele culminante ale actiunii 😛

 • Reply
  point
  24/12/2005 at 8:53 PM

  S………………..
  …a……………..
  ……r……………
  ……..b…………
  ………..a………
  …………..t…….
  …………….o….
  ……………….r..
  ………………….i

  …………………F
  ………………e..
  …………….r…..
  …………..i……..
  …………c……..
  ……….i…………
  ……..t………….
  …..e……………
  ………….La………………………….!!…
  …………………MULTI……………..!!…
  ……………………………..ANI !…. * ..

 • Reply
  andressa
  24/12/2005 at 9:30 PM

  1. yeah right. mersi de linkuri
  2. 🙂 i know the type
  3. mersi point!

 • Leave a Reply