Uncategorized

alimentul ideal

O conserva de porumb dulce….
 
Ce poate fi mai delicios decat boabe identice de porumb in apa, sare si zahar?
Culoarea aurie, uniforma reprezinta perfectiunea.
Marimea boabelor, mai mari decat semintele de floarea soarelui, mai mici decat boabele de mazare, echilibrul pefect – un indiciu ca este ceva magic in aceasta leguma.
Ce senzatie pe acest pamant poate fi comparata cu senzatia boabelor netede explodand intre masele?
Niciodata nu e suficient porumb dulce in mancare. In salate, pe pizza, ca garnitura… Nu te poti satura de leguma magica. O vrei cu cartofi, cu pui, cu varza, cu orice, numai sa o mananci cu lingura! Sa ii simti gustul delicios si textura fina.
Cand ai mancat prea mult ti-e rau – semnul organismului ca ai abuzat de caviarul legumelor, ca nu ai stiut sa apreciezi la adevarata valoare Porumbul si ca l-ai mancat ca pe paine! Un mare sacrilegiu…
 
 

4 Comments

 • Reply
  eu sunt
  14/12/2005 at 4:09 PM

  pamantul e plin de oi, ce sa zic, 10 puncte pentru text , si 100 puncte pentru faptul ca dupa o zi ucigatoare………………………………..am zambit in sfarsit

  TURME , TURME,,,,,,

 • Reply
  andressa
  15/12/2005 at 12:09 PM

  10 puncte? 10 stelute!

 • Reply
  moloch
  15/12/2005 at 4:29 PM

  Ai putea testa mamaliga cu sunca, cascaval si oua ochiuri in interior. Daca nici dupa asta, nu ti se ia de porumb si derivatele sale, ai un ficat de porc. Adica unul f. rezistent!

 • Reply
  v
  15/12/2005 at 5:31 PM

  tetea nu pricepe… pai, in afara de mamaliga, toate alealalte sint componente clasice in salate reci cu porumb… de ce mi-o trebui ficat de porc ca sa maninc astea impreuna??

 • Leave a Reply