Diverse

de prin autobuze 2

2. Traiesc cu impresia ca intr-o zi o sa faca un accident gravautobuzul in care ma aflu. Paranoia mi-e alimentata de faptul ca amfost martora unui accident dintre un Matiz si un troleibuz. Eu eram lavolan, chiar in spatele Matizului si I kinda so it coming dar nu aveam ce sa fac. Nu a fost grav, iar evident Matizul a avut cel mai rau de suferit.

Unii soferi de autobuz sunt pur si simplu dementi. Cred ca nu isi dauseama cat de mare e un autobuz. Azi de exemplu, pe o strada cu o bandape sens, autobuzul a intrat pe contrasens ca sa depaseasca o dacie. Evident ca veneau masini din sens opus, eu eram chiar in fata si levedeam. Nu ma consider o persona sensibila, cu toate astea era salesin. Stiam ca in caz de accident nu voi pati nimic, eram in ditamaimastodontul, dar aia din masina mica se faceau praf. Apoi , acelasisofer dement, a trecut pe rosu. Ca-n bancul cu profestionistii. Mi-amcam tinut respiratia in intersectie, sperand sa nu vina nimic de pestrada perpendiculara…

O alta data, tipul ce conducea autobuzul nu oprea la trecerile depietoni, incetinea un pic doar, ca oamenii sa grabeasca pasul. Daca itidoresti sa traiesti sau sa nu intri in spital, te grabesti ,dar uniisunt aerieni si nu se uita. Ei bine tocmai dadusem de unul din aceastacategorie si era sa intre in el autobuzul. Dementul naibii. Soferuladica.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    silviu
    03/10/2006 at 6:15 PM

    saw

  • Leave a Reply