Diverse

criza blondelor din politica

Acum două seri, la “Poveştiri de noapte”, m-am emoţionat atât de tare încât a trebuit să mai beau o gură de bere, să îmi revin.

Se făcea că Raluca Turcan se dădea la sală (World Class din ce părea în imagini, adică se vedea un logo în spate parcă) şi ne povestea cum îşi menţine silueta şi cum o afectează criza. Ne spunea că mănăncă o singură dată pe zi, de kiki, nu de sărăcie, şi că ea şi soţul ei sunt extrem de agitaţi la gândul că rămând fără 25% din salarii.

În timp ce vedeam imagini cu doamna Turcan înfometată, nu-i aşa, de dragul siluetei, cărând o poşetă Chanel şi o geantă Burberry, ea spune aşa (am parafrazat):

“Trăiesc din veniturile de parlamentar. O să ni se taie salariile de 25% şi cel mai rău mă doare că şi angajaţilor mei li se taie din salarii. Aţi atins un subiect despre care oamenii politici când vorbesc sunt consideraţi ipocriţi. Eu şi soţul meu chiar ne facem serios calcule ca să facem faţă noului buget. Avem rată la bancă… Ne.am gândit chiar la o reducere drastică, inclusiv a bunurilor pe care noi le avem.”

Şi eu credeam că mie mi-e greu! Săracii soţi Turcan, sunt foarte impresionată de situaţia lor. Cred ca Raluca va ajunge să mănănce o dată la două zile, economisind astfel de două ori: renunţă la abonamentul la sală şi cheltuieşte mai puţin pe salate. Şi dacă nici aşa nu se descurcă, poate face comerţ la negru cu brânză de la Sibiu: poate aduce telemeaua în geanta Burberry!

Astăzi am citit că şi Elenei Udrea i-a ajuns cuţitul la os. Elena Udrea are insomnii din cauza ratelor. Are şi ea un credit, ca tot românul, de 3 milioane de euro.

“Am luat creditul pentru achiziţionarea unui teren din Capitală. Din cauza crizei, am renunţat la proiectul imobiliar pe care doream să-l demarez. Nu pot să dorm noaptea şi mă gândesc tot timpul cum să plătesc împrumutul,”

Soţul ei trebuie să vândă hotelurile. Ce să vă spun, situaţia e albastră. Eu zic să facă un teledon la Naşul, pe B1 TV. Poate se îndură cineva de ei, că o să ajungă să doarmă în stradă!

Criza asta, domne’, ne tâmpeşte pe toţi!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  disa
  04/06/2010 at 3:18 AM

  chiar ca-mi vine sa plang de mila lor…

 • Reply
  Iubitul tau in trei cuvinte! « Blog de lepse
  04/06/2010 at 8:38 AM

  […] leapsa mai departe catre: Andressa, Kritinika,  Anya, Dyna, Oana. […]

 • Reply
  catalina
  04/06/2010 at 12:11 PM

  Eu bani de dat n-am, dar ceva haine mai vechi in buna stare as gasi pentru cele doua doamne. Astfel economiile facute cu garderoba personala s-ar duce pe rate. Cat despre insomnii si agitari, au simpatia mea totala.

 • Reply
  Liviu M.
  08/06/2010 at 9:04 PM

  Vezi ma Andressa, aici ai dreptate. Pentru ei situatia e albastra.
  De ce pentru noi(nu pentru toti) situatia e maro de multa vreme si, culmea, pare ca asa va ramane? Ba, chiar sa se transforme in maro inchis. Eu inca n-am gasit raspunsul logic.

 • Reply
  claudia
  11/06/2010 at 10:34 AM

  Eu cred ca Raluca Turcan este o persoana sincera si nu este fitoasa. Are bun gust,nu este ipocrita.

 • Reply
  Maia
  11/06/2010 at 1:13 PM

  Pe Elena Udrea imi vine greu sa o cred ca are insomnii din cauza crizei, e posibil, poate stie ea mai multe decat noi, desi are un sot bogat ….mare om de afaceri. Insa nu exista o comparatie intre cele doua doamne cand vine vorba de starea materiala, categoric Raluca Turcan chiar daca are si ea 2-3, 4 sau nustiu cate genti de firma asta nu insemna ca se poate compara cu Elena Udrea.Din cate am citit eu in presa nostra, stiu ca Fam Turcan nu are afaceri si eu chiar cred ca d-na Turcan este un om de buna credinta si e posibil da, de ce nu, sa traiasca din salariile de parlamentar si purtator de cuvant al sotului. Iar legat de faza cu gentile si ca merge la o sala de fitness astea sunt pastilele pentru indobitocitul populatie. Si eu daca as fi parlamentar si unul onest as prefera sa mananc o data pe zi si mi-as lua o geanta de fima dacat una din targul Obor, dar asta nu insemna neaparat ca cine are Chanel clar a furat banii publici. Altele sunt indiciile.

 • Reply
  Maria Camelia
  16/06/2010 at 11:34 AM

  O admir pe Raluca Turcan, nu este fitoasa, este cu mult rafinata si de bun gust.

 • Reply
  Pariuri
  19/06/2010 at 4:23 PM

  Cand ii auzi ca traiesc din salariile de parlamentari …. dar ce salariu e ala ? Nu cred ca e de 5 milioane cum au oamenii de rand.

 • Reply
  Georgiana Mirela
  29/06/2010 at 12:33 PM

  Da si mie imi place de Raluca Turcan foarte mult,nu este o persoana foarte fitoasa,dar nu cred ca toti cei de acolo traiesc din salariile de parlamentari.

 • Reply
  Victoria Mirela
  13/07/2010 at 11:39 AM

  Admir foarte mult blondele din politica romaneasca, femei puternice si destepte…toata admiratia !

 • Reply
  corina
  28/10/2010 at 2:12 PM

  Offf saracii de ei…

 • Reply
  rochii de ocazie din Romania
  18/04/2018 at 1:22 PM

  Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

 • Leave a Reply