TRAIM

Am fost la cea mai apreciată specialistă în fizioterapie și terapii pentru slăbit: Ionela Preda

Mi-am dorit mereu să arăt mai bine. De când eram puștoaică și mi-era lene să fac sport, dar visam să am un corp tonifiat, cu musculatura definită. Am ajuns la o vârstă la care lenea și ignoranța au prețuri prea mari! Așa că am ajuns să mă gândesc serios cum să lupt cu trecerea timpului și cu kilogramele în plus, mai ales cele de pe burtă, marea mea problemă de când mă știu.

Așa am ajuns la Ionela Preda, de profesie fizitoerapeut și specialistă în wellness. O prietenă mi-a spus despre ea și mi-a vorbit ca și cum ar fi fost un magician. Ionela o contrazice de la început însă:  „Eu nu fac minuni, lucrăm în echipă!”, îmi spune.

Pentru început, am băut o cafea în grădina de la Therapy Boutique, o casă fermecătoare din perioada interbelică, cochetă, cu 2 niveluri, în zona Aviației. Acolo se întâmplă totul! În acea casă, la etajul 1, se găsesc 3 specialiști în fizioterapie, wellness și beauty și aparatele performante care, folosite cum trebuie, ajută la reducerea depozitelor locale de țesut adipos, refacerea fermității pielii sau reducerea ridurilor. Poate nu aș fi crezut, dacă nu aș fi văzut cu ochii mei rezultatele pe corpul meu.

Conformația moștenită, vârsta, alimentația, sedentarismul, oboseala. Sunt motive sau scuze bune, depinde cum vrei să le privești.

Pentru mine, TECAR a fost de un real ajutor pentru reducerea dimensiunii taliei. Doar 6 ședințe. Slavă Domnului că suntem în secolul al XXI-lea și tehnologia ne poate ajuta! Dar nu poate face totul pentru noi. Nimic nu înlocuiește motivația, dorința de a fi sănătoasă și în formă.

Da, se poate și cu salon de remodelare corporală, dacă ai îndrumarea unui specialist cu multă experiență și aparatură de ultimă generație, dar e nevoie și de puțină disciplină și de răbdare ca să ajungi la corpul de care să fii mulțumită.

„Cele mai mari greșeli pe care le facem sunt legate de hidratare și alimentație, dar este important de spus că ele vin pe un fond emoțional încărcat, problemă care trebuie rezolvată, în primul rând. Unele cliente vin cu așteptări nerealiste: au impresia că ele nu au nicio implicare, niciun rol pentru a atinge rezultate”, subliniază Ionela.

Ionela Preda are 25 de ani de experiență și a ajutat sute de oameni care o recomandă acum mai departe. Se simte că este fizioterapeut de când îți pune primele întrebări, după cum te atinge și vede imediat care sunt problemele fiecăruia.

„Când atingi omul acolo unde îl doare, pentru a-l ajuta, se creează o legătură intimă, profundă, el se deschide, aproape ca la psiholog!” – Ionela Preda

Vă recomand să îi faceți o vizită și să îi ascultați sfaturile, dacă sunteți din București.

Vă vine sau nu să credeți, are clienți cu vârste de la aproape 30 de ani, la 80 de ani. Și bărbați, dar mai ales femei. Unii vin pentru tratamente faciale. Ionela le prepară cocktailuri personalizate în funcție de nevoile lor: acnee, riduri, pete, lipsa fermității sau a luminozității. Serumul obținut se aplică pe ten și intră în profunzime prin proceduri noninvazive, adică fără injecții. Este incredibil faptul că efectul tratamentului este foarte vizibil, de la prima ședință. Te ridici de pe pat, te uiți în oglindă și parcă ai întinerit!

Alții vin pentru tratamente corporale sau pentru că au dureri articulare. Cele două probleme pot fi legate: când ai kilograme în plus, ajung să te doară genunchii, de exemplu. Ionela are pregătire de nutriționist și îi învață pe clienți să mănânce echilibrat, le oferă planuri alimentare personalizate și discută cu ei constant pentru a-i ajuta să își păstreze motivația.

Eu sunt fericită că am cunoscut-o și cu am reușit ceva ce credeam că este deja imposibil: să mă simt din nou bine în pielea mea, ca la 20 de ani!

PS: acesta nu este un articol plătit! E important să știți asta! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply