CUMPARAM

Industria de beauty se misca la inceput de an

Desi inceputurile de an nu sunt marcate de obicei de mari schimbari in nicio industrie, parca toata lumea isi revine dupa petrecerile de Craciun, iata ca ianuarie 2017 ne aduce stiri interesante.

Inna a devenit noul ambasador de brand Avon. Noul an mai aduce, pe langa aceasta noua ambasadoare, si doua colectii noi de make-up. Lansarea locala va avea loc pe 23 ianuarie, in acelasi timp cu lansarea internationala a noului brand de make-up., denumit “Mark”. Reprezentantii Avon au deja cataloagele cu Inna pe coperta. Produsele din colectia endorsata de Inna se vor regasi in Campania 3, disponibila clientelor din 2 martie 2017.

„Ma leaga amintiri foarte dragi de AVON, asa ca am raspuns cu mult entuziasm si cu multa bucurie invitatiei de a ma alatura celorlalti ambasadori. Pentru mine, AVON inseamna femei mai curajoase, mai indraznete si mai independente. Ma regasesc in aceasta viziune si cred cu tarie ca fiecare femeie poate deveni ceea ce isi doreste”, a declarat INNA. „Brandul pe care il reprezint este perfect pentru mine. E fresh, indraznet si energic, exact asa cum sunt si eu in viata de zi cu zi”, a adaugat INNA in legatura cu noua colectie de produse de machiaj de la AVON.

In 2013, Antonia devenea ambasadoarea Avon, relansand colectia Avon Color. Alti ambasadori ai brandului sunt Loredana, Cornel Ilie, Anca Serea Sina si Adrian Sina. Avon este brandul numarul 1 pe piata de produse de machiaj din Romania, potrivit Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care, editia din 2016.

A doua stire care mi-a atras atentia este ca brandul Dr. Organic s-a lansat oficial in Romania. Este un brand englezesc recunoscut pentru faptul ca foloseste ingrediente naturale, produsele nu au parabeni, aluminiu si alte ingrediente care pot afecta sanatatea clientelor, iar aloe vera inlocuieste apa in retetele lor. De asemenea, nu sunt testate pe anumale si protejeaza mediul. Produsele se vor gasi in farmaciile Sensiblu. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Combatere Daunatori
    21/01/2017 at 8:29 AM

    Auzisem de brandul Dr. Organic si ma bucur ca-l putem intalni si la noi 😀

  • Leave a Reply