Diverse

Simbio is back

S-a redeschis Simbio! In sfarsit! E mai mare, mai frumos, mai aproape de casa si mai aerisit! Pentru cei care au chef sa manance ceva bun si nu stiu ce, au chef sa bea ceva si sa vorbeasca cu prietenii intr-un loc in care muzica nu e prea tare incat sa-ti auzi gandurile, pentru cei care au nevoie de un loc pentru o intalnire de afaceri in timpul saptamanii, dar si un loc potrivit sa mergi cu kinderul in weekend… exista Simbio. E ca in “Friends” sau “Cheers”: locul unde eu ma simt mereu ca acasa, unde mereu ma intalnesc cu cineva cunoscut.

Simbio s-a mutat din Centrul Vechi (ce bine!) in zona Mantuleasa, pe strada Negustori nr. 26, intr-o casa veche reamenajata exceptional. Are mai multe niveluri si o terasa, dar deocamdata se mai lucreaza la interior, e gata doar pe jumatate: demisolul si parterul. Se fumeaza numai la barul de la demisol, in rest e smoke-free si foarte luminos.

La petrecerea de lansare, Simbio a parut neincapator pentru clientii care ii vor deveni iarasi fideli. Eu m-am simtit atat de bine inca, marturisesc, am plecat de acolo pe 7 carari, razand in hohote fara motiv (si cu chef de scandal: am ajuns acasa pe la 12:30 si am sunat la usa unui vecin pe care l-am pus la punct dupa ce i-am trezit toata familia- credeti-ma pe cuvant, merita scandalul! – in timp ce Iubitul ma astepta in casa uimit de pornirile mele belicoase.).

In noiembrie 2011, in Simbio am sarbatorit 6 ani de cand am lansat blogul. Anul asta ar fi 10 ani, deci merita un eveniment pe masura. In noul Simbio. Ne vedem acolo!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply