Diverse

Cat cinism!

Pentru ca am vazut si am trait atatea lucruri naspa, eu una nu prea mai cred in finaluri fericite. Va marturisesc ca eu si Testosul facem pariuri despre cat credem ca vor rezista unele cupluri pe care le stim. Daca ne cunosti, probabil ca am facut un pariu si despre tine! =))

Aia care par perfecti unul langa celalalt primesc cele mai putine sanse. Prea sunt zambitori, prea nu se cearta niciodata. Il insala oare? Sau el pe ea? =)) sau prea sunt ca fratii. Nu se iubesc. Bai, timpul a demonstrat ca am avut dreptate de multe ori. Nasol, nu?

Despre noi nu facem pariuri pentru ca suntem prea… Subiectivi.

Cu mintea de acum nu imi pot imagina cum puteam invidia cupluri acum cativa ani. Abia acum imi dau seama ca oricum ar parea din afara un cuplu, numai ei stiu ce e in casa lor.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nexy
  13/01/2014 at 7:21 AM

  Si ce daca o inseala sau il inseala? Viziunea asta copilareasca a cuplurilor care stau impreuna si trec peste greutati precum spargatoarele de gheata peste banchize este de natura sa demoralizeze si cel mai optimist mamifer.

  Fericiea in cuplu presupune uneori satisfaceea hormonilor cu un tert. Eh, ce sa spun, big deal. Oamenii nu se inteleg, period. Din nou, mare revelatie. Hai sa divortam!

  Sincer, doar adolescentii tarzii gandesc asa.

  Iti iubesti sotul/sotia dar nu mai ai chef de sex ca la inceput… rezlva problema in alta parte si toata lumea e multumita.

  Grow up, people…

 • Reply
  Cristian
  14/01/2014 at 11:04 PM

  @Nexy, pe ce planetă trăiești? Puțini oameni gândesc cum spui tu, indiferent de vârstă. Poate c-o fi logic să procedeze cum spui tu, însă viața bate filmul.

 • Leave a Reply