Diverse

omat si pijamale

Stiti exemplul ala clasic cu eschimosii care au 50 de cuvinte pentru a descrie zapada? Era o chestie pe care o tot auzeam (la facultate parca?) ca argument cu diverse ocazii si ma gandeam zilele astea ca asa am ajuns si eu sa am (prea) multe pareri despre … pijamale.

Aparent, la fel cum eschimosii ajung sa observe toate texturile si nuantele zapezii pe care o vad in fiecare zi din an, si daca stai in casa iti construiesti un univers extrem de complex. Pana acum nici macar nu dadeam bani pe pijamale: mi se parea o risipa. Pijamalele erau pentru mine fie lenjeria intima, fie un tricou sau pantaloni de training comozi si prea uzati ca sa mai poata fi purtati in public. Acum insa, daca vreodata evadez din casa si vad niste magazine, ma indrept instinctiv spre magazinele cu… pijamale. Da, exista si asa ceva!

Asa am ajuns ca intr-o zi in care faceam in mall o cursa ontracronometru sa admir numai pantaloni pufosi gri, roz sau albastri, largi sau stramti, maiouri si body-uri, colanti, tricouri cu pisici, cu ursi sau cu bufnite, halate, botosi si papuci, sosete cu animale si ciorapi din casmir. Si uite asa am ajuns sa cumpar numai pijamale. Nu ma vede nimeni, dar ce fashionista sunt!

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Monica
    08/11/2013 at 8:42 PM

    he he, iată cum nu mă mai simt prost pentru un sertar (50x90x20 cm) plin doar cu pijamale. de iarnă, de vară, elegante, sport, roz sau nu:)))

    • Reply
      andressa
      08/11/2013 at 8:47 PM

      Monica,
      Daaaa! Intrebarea e: ce se poarta sezonul asta? Nici nu stiam ca exista trenduri si pentru “tinuta de dus gunoiul”! Am descoperit un intreg univers!

  • Reply
    Cristian
    09/11/2013 at 12:11 AM

    Credeam că nu le am cu moda, dar judecând după numărul de pijamale mai mare decât zero, încep să cred contrariul 🙂

  • Reply
    Diana
    11/11/2013 at 3:16 PM

    Mie intotdeauna mi-au placut pijamalele si intotdeauna pijamalele au fost “perechea mea de pantaloni preferata” :))

    • Reply
      andressa
      12/11/2013 at 10:29 AM

      @Diana:
      Si mie, dar acum, din pacate, au devenit si hainele mele de strada preferate! :)) Cine se mai oboseste sa se schimbe cand coboara rapid la farmacie sau la butocul nonstop?

  • Reply
    GabrielaMihaela
    12/11/2013 at 9:22 PM

    Nu eram o adepta a pijamalelor, dar usor usor incep sa-si faca loc in sifonierul meu :))

    • Reply
      andressa
      13/11/2013 at 11:17 AM

      @GabrielaMihaela:
      O fi un semn. Semnul ca am imbatranit! :)) Urmatorul pas e sa purtam caciula tot timpul. Asta am vazut ca fac vecinii mei pensionari…

  • Reply
    Monica
    13/11/2013 at 11:01 AM

    Am auzit că a venit moda Juicy și în România. În Mexic am văzut-o născându-se. A ajuns și la Roma: zilele trecute am văzut o tanti într-o salopetă leopardată Juicy și cred că ăsta e trendul. Pluș, leopard, niscaiva pietricele.

    • Reply
      andressa
      13/11/2013 at 11:16 AM

      @Monica:
      din pacate, da. 🙂 Dar eu nu am pijamale de plus, sa stii. In apararea mea pot spune ca am doar bumbac din-ala obisnuit, ca tricourile, intelegi?

  • Reply
    andreea
    15/11/2013 at 2:30 PM

    o sa iti placa atunci oysho.com :-))

  • Reply
    carmen
    19/11/2013 at 8:01 PM

    poate o sa-ti placa si pagina aceasta de facebook NANI – Night After Night Indispensable:).

  • Reply
    GabrielaMihaela
    23/11/2013 at 12:50 PM

    Si eu sunt adepta pijamalelor pentru ca ma simt foarte comod in ele.

  • Reply
    Biletul Zilei
    11/12/2013 at 3:54 AM

    Cine se mai oboseste sa se schimbe cand coboara rapid la farmacie sau la butocul nonstop?

  • Reply
    Simona
    11/10/2015 at 10:48 PM

    Daca ma primeste si pe mine Ingrid in cbluul invidioaselor o sa-mi zic si eu parerea: tot vad eu de ceva timp in metrou o tipa (pe aceeasi mereu desi sunt si altele) cu niste colanti transparenti (adica un fel de dres) si tricouri/geci scurte (depinde de sezon) si nu-mi pot lua ochiul de la ea. Atractia uratului cica se cheama. Nu conteaza ca e slaba sau grasa sau potrivita sau perfecta sau cum o fi ea pe mine mie mi se pare ca le sta groaznic tocmai din cauza contextului in care-i poarta. Cu siguranta la multe dintre ele daca se schimba contextul (adica sunt acasa si pot fi vazute doar de sotii/iubitii lor sau de nimeni) unora le-ar veni chiar bine asa cum le vin si pijamalele sau lenjeria provocatoare (doar fiindca vine bine si se poarta nu inseamna ca trebuie s-o purtam pe strada). Iar de serviciu ce sa spun .vedem de toate si de toti

  • Leave a Reply