Diverse

fashion and I

Stiti emisiunile alea de tip “fashion police” in care sunt “amendate” mamici care au renuntat demult sa se aranjeze sau considera ca a se aranja inseamna sa se spele pe dinti zilnic si pe cap din cand in cand? Alea care isi duc copiii la scoala in trainingul in care au dormit? Sa zicem doar ca le inteleg. Si tare mi-e teama ca o sa aresteze si pe mine stilistii aia daca ma prind pe strada.

Ca si cum ar fi stiut (sau poate m-au vazut si s-au ingrijorat!), cei de la Superjeans.ro mi-au trimis o bluza de la brandul SuperJeans of Sweden, brand propriu abia lansat. Bluza se numeste Jenny si e un model foarte interesant, cu spatele gol. Designul promite, astept cu nerabdare si pantalonii pe care ii propune brandul.

bluza-femei-cu-spatele-gol-alba-superjeans-of-sweden_4_of_9_ bluza-femei-cu-spatele-gol-alba-superjeans-of-sweden_1_of_9_

Cu ocazia asta mi-am dat seama ca daca hainele din dulapul meu ar vorbi, ar plange ce ca niste iubite parasite de logodnici la altar. “Credeam ca ne iubesti…”, mi-ar spune printre suspine, stergandu-si cu manecile lacrimile de la butoniere. Dar eu nici nu le-as raspunde, preocupata sa gasesc ceilalti pantaloni de training dupa ce am pus o pereche la spalat.

Culmea e ca am senzatia uneori, cand ma privesc in oglinda, ca arat mai bine decat atunci cand dormeam mult mai mult si faceam lucruri mult mai interesante decat sa ma invart in cerc in parc sau prin sufragerie. Iar cel mai frumos compliment pe care l-am primit recent a fost de la sotul meu care mi-a zis asa, intr-o doara, fara sa vrea sa ma dea pe spate, ca arat tot ca o pustoaica. Really?! Yay. Dar o sa incerc sa ma imbrac mai frumos totusi. Lumea din jur merita un pic de efort.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sa iti vorbesc putin despre Eva | Jurnalul unei Eve
    17/08/2013 at 9:58 AM

    […] de la inceput am fost fermecata de cateva bloguri, precum: Tomata cu scufita, Ciupercutza, sau Andressa. Am fost de-a dreptul entuziasmata cand am citit primul comentariu atasat articolelor scrise de […]

  • Leave a Reply