Diverse

va recomand

Pentru prima data dupa mult timp, simt ca am nevoie de good karma. Asa ca am marcat ca “private” cateva posturi pe care le-am scris la nervi si, cred acum, trebuia sa reactionez altfel (mai barbateste!) la frustrare si incerc sa ma revansez vorbind despre lucruri bune, care imi plac si pe care vi le recomand din toata inima. Sper sa ma simt mai usurata dupa asta.

– Dr. Anca Panaitescu, medicul meu, prietena mea, ingerul meu. 🙂 O cunosc de cand eram amandoua eleve de liceu, dar nu stiam pe atunci ca voi ajunge sa o sun noaptea sa ii spun ca nu misca bebelusul in burta sau la 6 dimineata sa ii spun ca am contractii si nu stiu daca a inceput travaliul. Anca a fost medicul pe care si-l doreste orice gravida si nu cred ca o sa ma pot revansa vreodata pentru tot ajutorul pe car emi l-a dat. Sfaturi, explicatii, consultatii la ore indecente si o gluma spusa la telefon cand o luam razna, o vizita in toiul noptii chiar dupa externarea din spital… Chiar daca nu a fost ea medicul cu care am nascut (ceea ce regret acum), ea a fost medicul meu de cand am sunat sa ii spun “cred ca sunt gravida, dar nu sunt sigura” pana cand a inceput travaliul si chiar si dupa ce am nascut, cand a devenit suporterul meu nr. 1 in privinta alaptatului si a tuturor provocarilor (ca sa nu zic crizelor) pe care le-am intalnit de atunci. Fara ea, perioadele astea ar fi fost mult mai dificile si mai stresante. Cu ea, am fost relaxata si chiar incantata de ce mi se intampla. In medic e mai mult decat un medic in timpul celei mai vulnerabile perioade din viata ta. E persoana care iti da incredere sau, dimpotriva, te darama cand te asteapta o mare provocare. Ii multumesc pentru ca a fost alaturi de mine si bebelusa mea trup si suflet! Daca aveti nevoie de un medic excelent, o gasiti pe Anca la spitalul Filantropia.

– Magazinul de vinuri Beros & Van Schaik. Anul trecut, cand organizam petrecerea de inaugurare a apartamentului mobilat de mine la IKEA (campania apartIKEA), i-am cerut ajutorul lui Jerry (unul din parteneri) pentru alegerea unor vinuri. Am vorbit cu el pe Facebook si nu numai ca mi-a facut recomandari bune (unele vinuri s-au evaporat parca la petrecere, mai ceva ca acetona dispareau din sticle), dar a facut un efort si a adus si vinuri pe care nu le avea in magazin, dar pe care le doream eu cu ardoare (tot felul de chestii bubbly, de fete hihihi). Mi le-a livrat gratuit la apartament si, ceva ce nu se intampla prea des, livrarea a fost facuta exact la ora stbilita! Punctualitate?! Wow! (Livrarea nu era fscuta de un curier, ci chiar de magazin). In plus, am primit o sticla cadou! Am ramas cu o impresie foarte buna despre acest magazin si ma uit pe site de cate ori mi-e pofta de ceva bun.

– Tricourile Mamagama. Singurele haine de gravide care arata si se simt cool. Am primit doua in a noua luna de sarcina si le-am purtat aproape zilnic pana am nascut. Cand eram la medic, la control, auzeam alte gravide susotind: “Ce tricou misto are tipa!” si stiam ca e vorba de mine.

– va urma 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Cati
  09/07/2013 at 1:33 PM

  Anca este un om minunat si un medic cum rar intalnesti! Si eu recomand 🙂

 • Reply
  Mihaita
  12/07/2013 at 11:19 PM

  Tare neplacut mai este sa fi mama, insa frumusetea ce ofera copilul vieti mamei este mai mult decat incatoare motiv pentru care iti spun sa fi tare.
  Si ma bucura nespus ca esti ajuta de prietenea.

 • Reply
  alina
  14/07/2013 at 2:24 PM

  am sa comand si eu cateva sticle de vin

 • Leave a Reply