Diverse

Draga Mos Craciun,

stiu ca in fiecare an esti… caritabil. Ca aduci jucarii, hainute si tot felul de cadouri celor cuminti si nevoiasi. Totusi, anul asta as vrea sa te rog sa fii putin civic. Craciunul e Craciun si cu jucarii, si cu implicare. De fapt, cred ca de implicare avem mai multa nevoie decat de jucarii.

Astazi, in Consiliul General al Capitalei, se voteaza nivelul taxelor si impozitelor locale, iar cetatenii nu au acces in sala de sedinta.

Ce se mai intampla in sala alesilor nostri, in timp ce noi suntem tinuti la usa?

 • se aprobă proiectul de hotărâre privind construcția autostrăzii suspendate: 1,57 miliarde de euro pentru 13 km de autostrada suspendata
 • se aprobă proiectul de hotărâre privind prelungirea contractului de închiriere a sediului actual al primăriei
 • se votează fără cvorum
 • se introduc pe ordinea de zi, în regim de urgență, proiecte de hotărâre pe care nu le-a citit nimeni înainte și care nu reprezintă niciun fel de urgență (de ex. un proiect de hotărâre care viza reduceri de preț pentru consilierii generali la evenimentele organizate pe Arena Națională).

Asadar, draga Mosule, daca ai timp inainte sau dupa ce  livrezi cadourile la cei care au fost cuminti, ajuta-ne sa aducem o stare de normalitate in orasul nostru.

Daca stii oameni care nu au timp sa vina la proteste, dar isi doresc la fel ca si mine sa se rezolve cat mai curand aceasta problema, spune-le ca pot dona bani pentru a-i sprijini pe cei care nu rateaza nicio ocazie pentru a le arata consilierilor ca felul in care cheltuiesc ei banii comunitatii nu trece neobservat si netaxat. Mai multe detalii aici.

ps: Mosule, consilierii si primarul nu au fost cuminti, asa ca nu te obosi sa le aduci cadouri. Poate  doar o sala mai mare in care sa ne primeasca si pe noi, cei care i-au votat si care ar trebui sa fie reprezentati de catre ei. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  NetuLiber
  18/12/2012 at 12:38 PM

  Toata blogosfera, toti a listerii, toti naumovicii si toti haterii impreuna cu zecile de ong-uri, nu sunt in stare sa poata face ‘pr’ pentru aceste fapte. Mie mi se pare foarte trist. Sa chemam cumva galeriile de fotbal in ajutor?

 • Reply
  Simona
  18/12/2012 at 3:59 PM

  Ma bucur ca ai postat informatiile astea. Le-am dat si eu mai departe pe Facebook si am semnat petitia. Poate asa, din om in om, reusim.

 • Leave a Reply