Diverse

articol despre mine si despre pinterest

stiu, stiu, titlul va face sa va ganditi: adica un articol despre doua chestii interesante? =)) da! asa ca trebuie neaparat sa il cititi!

alexandru bradut ulmanu m-a intrebat despre pinterest cand abia imi creasem contul. articolul care a iesit poate fi citit aici. iata cum incepe:

Andreea Retea, scenarist la emisiunea Happy Hour şi bloggeriţă la Andressa.ro, a început să foloseascăPinterest prin februarie. A aflat de noul site de pe un blog. “A fost ca un drog, aşa”, spune ea. “Din momentul în care am început, n-am mai putut să renunţ câteva ore”.

În zilele următoare, povestea s-a repetat. Se plimba ore întregi pe site, iar când se apuca de altceva se surprindea revenind, din două în două minute, la Pinterest. Chiar şi la serviciu, unde şi-a făcut regula să nu intre pe reţele sociale, ca să nu-i distragă atenţia, şi-a instalat butonul Pin It pe calculator.

(va reamintesc ca puteti gasi contul meu de pinterest aici, este un microblog de inspiratie pentru mirese si iubitoare de moda.)

sufar si acum pentru ca primul articol despre mine, ca blogger, scris de Cristian Lupsa la inceputul lui 2006 pentur vivid, nu mai este online. asa ca pe asta de pe theindustry.ro l-am salvat!

Va mai recomand si un podcast facut de alex ulmanu. am vorbit si eu acolo despre faptul ca romanii se imbraca mai ales in negru. Il puteti downloada de aici.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply