Diverse

htc. hey, totally cool! :)

De vreo 2 saptamani testez un telefon nou nout: htc sensation. A fost lansat joi printr-o petrecere in The Ark unde gazda a fost Andi Moisescu, iar atmosfera a fost incinsa de Nadia Ali.

 

 

Multa lume buna si/sau celebra a fost acolo: PR-isti, bloggeri, jurnalisti si vedete de televiziune. Puteti vedea poze la colegul de la refresh.ro. 🙂

Lansarea a fost urmata de un ceai / o bere la Carturesti, vineri seara, unde am fost asteptati intr-un ambient care gadila toate simturile 🙂 Au existat standuri cu telefonul pentru curiosi care doreau sa-l pipaie, Electric Brother a pus muzica (auditic), iar 4 artisti bloggeri s-au ocupat de celelalte patru simturi. Cei 4 artisti au fost: pentru miros: www.cuzina.ro, tactil: http://www.danpiersinaru.ro/, vizual: danvezentan.blogspot.com, gust:www.ioanaciocan.ro.

Telefonul pentru care am baut atata bere 🙂 este extrem de social friendly (numai bun de dus la petreceri!) pentru ca face poze cu o camera de 8megapixeli si are aplicatii pentru a le uploada pe toate retelele sociale posibile cu numai unul-doua click-uri. Este prima oara cand ma intalnesc cu Android, dar ne-am imprietenit foarte repede. O sa ma mai joc cu el si promit sa revin cu detalii despre feature-urile acestei jucarii nou-noute.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    concluzii despre telefonul de senzatie :) » Andressa
    27/06/2011 at 10:40 AM

    […] cum v-am spus, am primit in testare noul HTC Sensation. Un telefon care vrea sa bata multe recorduri in privinta […]

  • Leave a Reply