Diverse

Fond de ten Vichy: concursul s-a terminat!

Concursul Vichy pe care l-am anuntat aici s-a terminat. Multumesc mult pentru comentarii. Acum lucrez la clasamentul comentariilor (aveti putintica rabdare!) si in curand voi anunta cate si care dintre voi ati castigat. Stay tuned!

UPDATE 1: PREMIILE!

UPDATE 2: PREMII SUPLIMENTARE!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  tubely
  13/10/2010 at 5:24 PM

  Buna ! Vad ca scrii pentru ratoni , veverite …. Sa aiba asta legatura cu celebra sintagma din filmul Balanta , “..sa-ti bag ratonul la veverita ” ?

  • Reply
   andressa
   13/10/2010 at 6:18 PM

   @tubely:
   nu, dar vorba celebrului banc cu bula “imi place cum gandesti” :))))

 • Reply
  nicoleta
  14/10/2010 at 1:56 PM

  Buna !
  In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru ca datorita tie si blogului tau am descoperit concursul Vichy, care la randul lui m-a ambitionat sa particip, nu inainte de a testa mostrele de fond de ten.
  Ma bucur ca sunt una din domnisoarele care a incercat Vichy Normateint pentru ca totodata am descoperit si piesa lipsa din secretul unui ten frumos.
  Ce mi-a placut la Normateint este absolut totul, de la – cum arata pe ten – si pana la – cat de bine m-a facut sa ma simt. Dupa ce l-am aplicat, primul meu impuls a fost sa ma uit atent in oglinda si sa constat rezultatul.
  Am realizat ca nu am nevoie de o putere de acoperire mare si ca atare o textura densa, intrucat tenul meu s-ar fi confruntat cu un aspect inestetic de masca si accentuarea imperfectiunilor. Multumita texturii sale usoare si fluide, Normateint s-a absorbit rapid in piele, ceea ce a facut si aplicarea mai usoara, iar puterea sa de acoperire mi-a uniformizat discret tenul, incat trasaturile fetei nu au palit, din contra, au devenit mai frumoase. O data cu acestea problemele tenului au fost diminuate vizibil, iar finisajul sau mi-a redus luciul din zona fruntii, pentru ca ma confrunt zilnic cu astfel de tendinte de ingrasare. Pentru mine este cel mai important aspect la un fond de ten, iar o data ce Normateint l-a indeplinit, am capatat incredere in acest produs, aspectul de masca fiind vizibil mai redus.
  ami pare rau ca nu tiam gasit adresa de blog mai devreme sa fi participat si eu la acest minunat concurs ,

 • Leave a Reply