Diverse

practic, praktiker, praktikest

Pentru iubitorii de freebies, like myself!, sau de megamagazine, like myself again, eu daca as putea eu mi-as petrece o zi pe saptamana printre rafturi de 3 metri inaltime, but then again I’m weird, AM O VESTE BUNA!

Cine face cumparaturi la Praktiker in valoare de peste 200 de lei primeste cupoane valorice pentru minute de convorbiri, telefoane sau diverse “jucarii” IT.

La 200 de lei primesti un cupon de 4,76 euro, iar pentru peste 400 de lei inca un cupon de aceeasi valoare. Pe ele obtii pana la 800 de minute de vorbit pe mobil (pe abonament sau cartela PrePay)!

Bonurile valorice pot fi folosite in magazinele Orange pana la data de 31 mai 2010. Si daca sunteti in alta retea, like myself, haha am un nout tic verbal, nu-i bai ca puteti lua de la magazinele cu pricina routere, casti si alte accesorii sau puteti sa le adunati si sa luati chiar laptopuri cu reducere.

Poate nu faceti mobila pe banda rulanta, ca la “While you were out” (nice show, btw), dar la Praktiker gasiti si ghivece cu plante sau manere de mobila si tot felul de alte chestii de care avem nevoie noi, toti muritorii de rand.

Eu deocamdata sunt la faza de descarcat nervi prin sesiuni intense de cooking. Dupa ce epuizez o lista importanta de retete cu torturi, poate trec la bricolaj (abia astept sa ma razbun pe vecinii care ma trezesc ZILNIC cu batai de ciocan si zumzet de bormasina) si atunci, Praktiker, sa te tii! 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    cvh
    05/03/2010 at 3:25 PM

    ooo, freebies! 🙂

  • Leave a Reply