Diverse

blogareala

Sunt inca unii care ma numesc “blogger” ca si cum as face parte dintr-o secta. Asta ma calca pe nervi. Chiar si dupa mai bine de 3 ani si jumatate de cand am lansat fituica asta electronica, timp in care am facut si multe alte lucruri in paralel, am trait ca omu’ normal, as spune pe scurt, chiar si dupa un an si ceva de cand nu prea mai scriu aici, sunt tot blogger si asta o sa-mi scrie si pe mormant, daca ar fi dupa unii. (Si Boo se debaraseaza de eticheta asta). Si nici macar nu sunt just another she-blogger, sunt blogger-reper, nu neaparat reprezentativa, cat responsabila pentru tot felul de lucruri despre care de fapt nu stiu nimic si care sunt foarte departe de mine. (“Ai auzit ce a zis ala despre bloggeri?”. Daca cineva face greseala de a judeca o multime ca pe un grup, eu trebuie sa ma simt lezata?)

Il parafrazez pe Cohen (nu incerc sa ma compar cu el, haha, dar imi plac mult cuvintele alese): “Nu sunt lumina generatiei mele. Nu sunt purtatorul de cuvant al unei noi sensibilitati. Sunt doar un compozitor ce traieste in Los Angeles, iar acesta este discul meu”. Eu spun ca nu sunt reprezentativa pentru acest fenomen, nu sunt purtatoarea de cuvant al unui nou stil de viata. Sunt doar o fata din Bucuresti careia ii place sa povesteasca si acesta este blogul meu.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  dzeta
  14/07/2009 at 3:36 PM

  Nu cred ca e prea iesit din comun sa spun ca oamenii sunt predispusi la catalogari si ierarhizari. In acest fel pot sa defineasca o gramada de sentimente: apartenenta la un grup, diferentierea de un altul (noi vs. ei, unde noi suntem evident mai buni), etc.

  Observind oamenii dintr-un punct de vedere oarecum cinic, am ajuns la concluzia ca majoritatea sunt incapabili de a concepe ca altii sunt mai flexibili decit ei, ca pot sa apartina mai mult decit unei singure categorii. Cinismul apare in interpretare: inteligenta pe pamint e constanta, numai populatia e in crestere.

  Asa incit raspund si eu intrebarii tale retorice: daca ratonii si veveritele nu au comentat in vreun fel, ce-ti pasa ce spun unii si altii?

  • Reply
   andressa
   14/07/2009 at 3:49 PM

   @dzeta,
   nu pot fi ipocrita si sa spun ca nu-mi pasa ce spun o gramada de tampiti, scuza-mi expresia. Adevarul e ca desi nu pun pret pe ce spun unii, tot ma enerveaza. Asa, cat sa-mi doresc sa le pice netul cand le e lumea mai draga si sa-i stropeasca o masina care trece grabita pe langa o baltoaca adanca. :))

 • Reply
  dzeta
  14/07/2009 at 4:04 PM

  Am uitat sa spun mai sus: faptul ca te eticheteaza, ca vorbesc despre tine, ca te critica, este o dorinta de asociere cu ceea ce reprezinti. Like it or not, you’re stuck with groupies 😉

 • Reply
  adidas
  15/07/2009 at 10:43 AM

  aoleu…numai blestema asa rau cum sa le pice netul?
  ca mie cand mi se intampla nu doresc asta nici dusmanilor ca ma stie toata scara ce crize fac

 • Reply
  John Constantine
  17/07/2009 at 10:46 AM

  eu unul te stiu numai de aici. nu o sa-ti zic blogger daca nu iti place dar scrii bine si de asta sunt aici. “blogger” face parte din tine dar e o mica parte, iar restul e pentru alte persoane care te stiu mult mai bine decat noi astia care citim site-ul

 • Reply
  adia
  07/08/2009 at 11:40 AM

  🙂
  pe melodia asta mi-am dorit intotdeauna sa dansez la nunta…. 😡

  (scuze ca sunt offtopic, dar nu am in minte altceva decat papuci albi invartindu-se in ritmul ei)

 • Reply
  Dan Dumitru
  10/10/2009 at 10:07 AM

  super piesa de pe final 🙂

 • Leave a Reply