Diverse

votez

De ziua mea de nume, pun stampila. Am scris aici de ce.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Jimmy
  25/11/2008 at 11:02 AM

  Si eu o sa votez! Cetatean responsabil 😛

 • Reply
  Valix
  25/11/2008 at 12:31 PM

  De ziua ta de nume eu n-o sa pun stampila. Pentru ca in tara asta de 3 parale nu se mai poate vota in alta localitate nici macar cu viza de flotant. Asa ca ce folos ca-mi pasa?!
  Acu gandeste-te si tu cam ce categorii de oameni nu vor mai merge niciodata la vot?

 • Reply
  Antoaneta
  25/11/2008 at 7:11 PM

  Nici eu nu ratez ocazia de a vota. Anul trecut cred ca nici n-am coborat bine din avion si m-am dus sa votez la referendum, eram singura cu pasaport din sectia de votare:)

  Din fericire diaspora are propriii sai candidati acum. Noi in Canada avem dreptul la un senator si un deputat, m-am uitat pe biografiile lor si mi-am ales doi, nici unul nu este rezident roman in prezent.

  Pe unul, viitor senator sper, l-am cunoscut duminica, sta in Virginia, USA, asa ca poate sa ne colinde. M-a atentionat ca un candidat independent (cel pe care as vrea sa-l votez deputat) e o voce in desert in Parlament…din pacate.

  Mi se pare super amuzant ca pe liste se afla Cristian Topescu si Dida Dragan. Cel putin lor le stim cat de cat biografia. Dar e buna si directoarea de la Globus, a pus circul pe picioare, ca se ducea de rapa:)

 • Reply
  Catalin
  25/11/2008 at 7:54 PM

  Cred ca iti dai seama ca ultimele doua paragrafe de la punctul doi sunt cat se poate de triste. Adevarate, dar triste. Eu as raspunde la aceeasi intrebare cu “nu stiu” in momentul de fata, fiindca sunt in aceeasi situatie cu tine.

  Desigur, pana duminica putem sa ne informam, insa daca nu o vom face temeinic? Pui stampila doar fiindca iti pasa? Plus ca uninominalul… sa fim seriosi, au fost si sondaje de opinie publicate zilele acestea, cati inteleg ceva din noul sistem de vot si cati politicieni sunt cu adevarat la curent cu tot ce inseamna uninominalul… In fine, documentare placuta iti doresc 🙂

 • Reply
  Adi_Ocs
  26/11/2008 at 2:50 AM

  Atitudinea ta mi se pare fireasca si te felicit. Ar fi fain daca ai mai face un gest pentru a-i sensibiliza si pe altii sa vina la vot. Si anume, daca vrei, sa preiei unul dintre codurile de la sfarsitul postului asta, adica sa pui la tine pe site unul din bannere.
  http://ancaboagiu.ro/2008/11/invitatie-onesta-la-vot-pe-30-noiembrie/

  Mersi mult!

 • Reply
  cristina
  01/12/2008 at 4:08 PM

  La Multi Ani, Andreea! Iarta-ma, stiam c-am uitat pe cineva. Tineretea, deh.

 • Reply
  Lucian
  20/04/2009 at 8:54 PM

  De ziua mea de nume, pun stampila.

  De botez, votez. 😀

 • Leave a Reply