Diverse

Vesti triste

Gay Barurile din Varsovia nu primesc pe oricine. Fie sunt cluburi private in care intri pe baza de card de membru, fie trebuie sa fii “cunoscut” sau sa treci de o foarte riguroasa si subiectiva selectie la intrare. Si stiu asta de la persoane care se duc acolo! 😉

Si inca ceva: “Barbie Bar” vine de la “Bar – Bi”. Get it? 😉

Nu am sanse sa intru… Damn it!

PS: dictionar?

You Might Also Like

23 Comments

  • Reply
    arhiduke
    31/10/2006 at 12:58 PM

    imbraca-te in piele, machiaza-te strident, si vei avea sanse.
    Damn…acum mi-a picat fisa! Nu cumva deja ai facut asta si nu a mers?:))

  • Reply
    Ciprian Gavriliu
    31/10/2006 at 2:10 PM

    Trebuie sa gasesti tu o bresa in sistem. De la cine venea discriminarea :)!

  • Reply
    Keos
    31/10/2006 at 4:14 PM

    Aa, de ce ai dori sa intri in unul totusi ?

  • Reply
    Hacky Maximus
    01/11/2006 at 12:30 AM

    Homosexualii sunt niste oameni blonavi psihic. Ei nu s-au nascut cu o astfel de inclinare sexuala, ci au devenit pe parcurs, pe masura ce boala psihica s-a agravat. Locul lor e la Spitalul 9, sectia agitati.
    Social vorbind, ei sunt o mare problema ce trebuie rezolvata intr-un fel sau altul…

  • Reply
    andressa
    01/11/2006 at 12:39 AM

    Keos,
    pentru ca e foarte amuzantL oamenii danseaza foarte bine, sunt foarte relaxati, atmosfera e nemaipomenita.

    Hacky,
    Nu numai ca nu sunt de acord cu tine, dar te compatimesc. Iti doresc sa cunosti persoane cu alte orientari sexuale decat hetero ca sa te dumiresti si sa vezi ca nu au 3 maini si 5 picoare, ca nu sunt nici nebuni, nici periculosi. Sunt oameni. Unii dintre ei, ca si unii dintre cei hetero, sunt chiar de milioane!

  • Reply
    stefan
    01/11/2006 at 12:41 AM

    M-a amuzat viziunea unui prieten despre homosexualitate: “Eu sunt total de acord cu homosexualii…”. Dupa ce a vazut ca am ramas un pic cu gura cascata a continuat: “Pentru ca raman mai multe fete libere pentru noi, astia normali” 😀

  • Reply
    stutz
    01/11/2006 at 2:59 AM

    st fuarte simpatici, dar au probleme, stii daca cunosti. si inca ceva. sa nu ma ciupeasca de fund, ca s’a terminat!”

  • Reply
    Tony
    01/11/2006 at 6:49 AM

    Bineinteles ca nu primesc pe oricine.Tre sa fii pe invers,nu?Pe cardurile de membri cred ca scrie :el sau ea -pentru a evita confuzia 🙂
    Cum ar fi sa-i deportam pe toti astia “inversii”intr-un loc rezervat doar lor? A…e discriminare? Cred ca astia se vor plictisi si vor dispare ca specie daca nu ar exista femei in jurul lor…

  • Reply
    shalimar
    01/11/2006 at 10:37 AM

    eu am fost intr-unul in amsterdam. nu numai ca nu era nici macar unul in piele si tinte sau machiat, dar erau cu totii extrem de linistiti. isi beau berile sau cafeaua si discutau despre ale lor, fara gesturi lascive sau ce mai vedem prin filmele proaste. singurul lucru care trada intru catva destinatia speciala a barului erau fotografiile unor artisti gay pe pereti (era un bar tematic). In rest, heterosexual fiind, te puteai simti foarte bine in barul respectiv.
    De ce e musai ca cei de o anumita orientare sexuala sa “danseze” mai bine decat altii? asta e o prejudecata mai noua?

  • Reply
    Raluca T
    01/11/2006 at 11:50 AM

    Hacky,
    Eu am 2 colegi homosexuali si s-au dovedit a fi niste super-prieteni.
    Un singur lucru ma mai amuza la unul dintre ei: intotdeauna merge la toaleta fetelor(si-i place sa se converseze: hei,Loulou, t’es la? hehehe).
    Sunt convinsa ca-ti vei shimba parerea despre ei in momentul in care chiar vei cunoaste unul.

    Bisous ma pupuce Andreea!

  • Reply
    rafy
    01/11/2006 at 1:33 PM

    accidental am ajuns pe aici … hacky: toti suntem putin bolnav psihic … unii mai periculosi unii mai putin … intrebarea mea este: daca nu s-ar face atat caz pe tema homosexualilor, ar mai fi asa “celebri”?

  • Reply
    Ionut
    01/11/2006 at 2:02 PM

    Din punct de vedere neuropsihiatric, homosexualismul este o deviatie comportamentala manifestata prin atractie fata de acelasi sex. Marginalizarea acestor “bolnavi” este cea mai mare greseala care se poate face de catre noi, “cei sanatosi” si poate dezvolta la stari de anxietate si violenta primara evoluand la violenta secundara.

    Adica daca ii izolam vor ajunge sa ne urasca si pana la urma sa incerce sa-si manifeste ura prin violenta sau sa dezvolte alte boli pshice. Toleranta si incadrarea in societatea “normala” sunt singurele cai posibile in abordarea acestei “boli”.

  • Reply
    Keos
    01/11/2006 at 4:20 PM

    Eu nu am inca o opinie formata despre homosexuali, ca sunt diferiti, e evident… in general.

  • Reply
    Strainu
    01/11/2006 at 10:49 PM

    Tare stefan…da ce te faci ca exista si persoane de sex feminincu orientari sexuale diferite. 😀

    Cat despre afirmatiile lui Hacky, cred ca pot sa ghicesc de unde au fost luate. Desi in principiu nu sunt de acord cu ele, trebuie sa recunosc ca m-as simti (cel putin) aiurea intr-un astfel de loc. Tot respectul pentru lipsa ta de prejudecati Andreea (ns dak o sa intelegi d c nu ti-am zis Andressa, dar sper si eu :D)

  • Reply
    Iulian
    02/11/2006 at 5:33 AM

    Andressa,

    Sunt convins ca unii dintre ei sunt de milioane , si ai un sentiment asa , ciudat , de siguranta….de la un gay stii ca nu are nici o intentie “necurata” cu tine…..dar pune-te in situatia unui barbat care e invitat cam insistent la o cafea….hmmmmm, nu suna bine.Daca un amic de-al meu ar fi stresant , nu l-as putea acuza ca are vreo intentie cu mine.
    Am cunoscut un francez care era incredibil de destept si vorbea extrem de bine engleza…..ca sa mai schimbam si noi o vorba mai in franceza , mai in engleza,i-am zis ca sper sa ne mai vedem , dar asa, la sensul general…..pai am mai scapat de el vreo 2 luni pana nu am vrut sa il iau la suturi???
    Hm…..crede-ma , sunt un pic mai periculosi decat noi astia,normalii….

  • Reply
    stingo
    02/11/2006 at 7:35 PM

    Hacky, Ionuţ & co., spre deosebire de homosexualitate, homofobia este o boală şi se poate vindeca prin consiliere psihologică.

    Cât despre cei hărÅ£uiÅ£i de unii homosexuali, nu neg că există cazuri izolate, însă să nu uităm câte femei sunt hărÅ£uite de semenii lor “normali”… Nu cred că pe voi vă fluieră, vă pipăie sau vă violează homosexualii pe stradă.

    Andressa. Ce-ţi veni, dear, să scrii despre gay? Ai uitat de unde ai plecat?

    Şi tot nu ţi-am trimis scrisoarea, iartă-mă. Am fost la poştă să iau timbru, dar era coadă şi puţea a transpiraţie. Pot s-o scanez şi să ţi-o trimit prin e-mail? 😀

  • Reply
    hnu
    02/11/2006 at 8:07 PM

    Pina de curind, nu credeam ca indivizii in asemenea hal de ingramaditi citesc si altceva decit Glasul Bisericii sau Romania Mare. Se pare ca m-am inselat. Aparatorii heterosexualitatii e vajnici si vigilenti. Cum vad o atitudine normala – zic eu – fata de gay, cum tzup si ei cu prozelitismul anti-gay! Mi-aduc aminte de tatal vecinului ciudat din American Beauty…
    Fratilor, fiecare cu parerea lui! Cu dormitorul lui! Cu gaura lui!

  • Reply
    Adoric
    03/11/2006 at 1:39 AM

    E o cafenea pt gay in Bucuresti, pe langa piata Pache Protopopescu, printre stradute. Am intrat de curiozitate, si era decorat cu penisuri. PENISURI, pe pereti.
    De ce tin mortis sa-si creeze o imagine defavorabila, de ce?
    A nu se intelege gresit, nu am nimic cu ei, dar nu inteleg de ce si in cafeneaua aia, si la parada gay, se afisau intr-un mod care nu facea decat sa sporeasca prejudecatile multimii?
    Daca s-ar purta ca niste oameni obisnuiti, fara sa se dea in spectacol, poate ca ceilalti ar intelege ca nu sunt cu mult diferiti si nu i-ar mai privi ca pe niste monstri.

  • Reply
    Musculin
    04/11/2006 at 1:24 AM

    Abia astept sa mergi in vizita la Auschwitz, Andressa. Sa vezi atunci ce feedback vei primi de la (unii din) cititorii tai!

    Pana si Hitler si-ar musca degetele de invidie…

  • Reply
    andressa
    04/11/2006 at 11:19 PM

    Raspunzand la comentariile homofobe:
    pentru a defula, va recomand telefonae in direct la Nasul sau la Dan Diaconescu in direct. Mai mult ca sigur va veti face prieteni pentru ca pe receptie sunt in pricipal persoane cu vederi similare / inguste.

    Cum puteti sa spuneti in secolul al XXI-lea ca sunt bolnave perosanele care au alta orientare sexuala decat voi? Voi unde traiti? Deschideti ochii, cititi o carte, urmariti stirile: sa nu va mai ia prin surprindere faptul ca traim intr-o lume caracterizata prin DIVERSITATE.

  • Reply
    google
    06/12/2006 at 3:27 AM

    am fost in mai multe gay bars din varsovia si nu mi s-a parut ca se face vreo discriminare la intrare… poate doar ca la unele unde se plateste intrarea pentru ca ofera si facilitati gen camere intunecate, cinema gay, etc. Si n-au fost putine… intr-o noapte am fost in 5 locuri diferite si toate in top 5. So…

  • Reply
    piercedsoul
    20/12/2006 at 4:43 PM

    Hm…u are all so …whatever.Cati din voi,acestia care “si-au dat cu parerea”,sunteti gay?None…right?nobody knows nothing about “us”…we”gay’s”…only we know how we feel and what we feel..etc…And MOST OF ALL who are u to judge me?!!!!nobody same as I am…u have no right and i have no right to judge something that(u know it very well)…nv mind…I can see the sun the same as u do…And u know what?..all your words against gay ppls have this common effect…hurting…there are much to say but so few can understand…

  • Leave a Reply