Diverse

Networking

Eu si o amica vrem sa invatam sa zburam, dar inainte de asta vrem sa zburam in tandem (adica parazitand un parapantist cu experienta) sa vedem cum e. Un prieten (1) mi-a recomandat un instructor de parapanta. Acel instructor (2) mi-a recomandat pe altcineva. Acel cineva (3) a zis ca nu poate sa ne ajute dar ca se duce la un concurs de parapanta (Cupa Fagarasului) si ca poate acolo apucam sa zburam cu cineva.

Cautam informatii despre concurs si amica mea suna la rand organizatorii (4) (numere de telefon pe site). “Vrem si noi sa venim. Ne primiti? Aveti un cort si pentru noi?” – Ne-am luat sacii si izoprenele si cateva haine groase si vineri am plecat. Organizatorii ne-au luat cu masina de la cea mai apropiata gara si ne-au dus in tabara. Am primit un cort verde mititel in care nu a plouat, spre incantarea noastra, si, pentru ca am ajutat niste baieti din Brasov (5) sa-si puna cortul, am primit si niste ancore in plus pentru al nostru.

Ne-am imprietenit cu lumea, am mancat si am baut impreuna. Am urcat le Balea Lac, am facut un mic traseu pe creasta. Un amic de-ai brasovenilor (6) i-a sunat in timp ce ne indreptam spre Brasov sa le spuna ca mai are o bucata bucuresteanca ce pleca acasa (7) si uite asa am calatorit in trei.

Nu a fost vreme de zbor, dar am castigat capital social. O sa pun poze curand.

para_0027.jpgpara_0016.jpgtricouri cupa fagarasului.jpgpara_0041.jpg

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  wtf
  07/08/2006 at 2:06 PM

  sigh.. abia astept sa merg si eu la munte

 • Reply
  Lulu
  08/08/2006 at 10:27 AM

  Astia care au rau de inaltime sunt primiti ? Se face vreun curs de psihoterapie ceva ?

 • Reply
  radu ionescu
  08/08/2006 at 6:30 PM

  so ai fost si la lacul capra – ai urcat si pe Vanatoarea lui Buteanu? Sau macar pe Netedul? Ambele merita din plin si faci 1/2-1h de la balea.

 • Reply
  andressa
  14/08/2006 at 1:42 PM

  Lulu, avem de vorbit despre asta! 🙂 Am trait niste momente…

 • Reply
  voyeur
  16/08/2006 at 4:17 PM

  pozele, la dimensiunea aia, sunt degeaba. si cu ele si fara ele, este exact la fel.

 • Leave a Reply