Diverse

vesti triste

Aseara a murit Mihai Eremia, un om deosebit si un profesor senzational…
Si George a scris despre tristul eveniment.
later edit:
Marti, 18 aprilie, intre 11:00 si 12:00 la Facultatea de Drept,Aula Magna, am aflat ca va fi o ceremonie pentru prof. Eremia. Cinevrea sa vina cu un gand bun, e asteptat acolo.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mihai
  17/04/2006 at 5:02 PM

  Mi-a fost prof. 1 an de zile la Teoria Generala a Dreptului. Chiar nu ma asteptam, mai ales cand il stiu cum il stiu, plin de viata si mereu pus pe shotii… Sa-i fie tarana usoara.

 • Reply
  Catalin
  17/04/2006 at 5:51 PM

  Nu pot sa spun decat ca sunt uluit.

  Mi-a fost si mie profesor la Drept, in primul an. Era intr-adevar o persoana lumioasa si inteligenta printre multimea de profesori-granguri, insipizi si plini de ei (adica politicieni, sau mari avocari sau alte persoane de soiul asa care erau profesori doar pentru prestigiul asociat.)

  Sincer imi pare rau. Era genul de persoana care nu putea pret pe repetarea papagaliceasca. Si care nu sustinea ca materia lui este cea mai importanta din lume (asa cum facea majoritatea). Nu l-am cunoscut prea bine, insa mi-a facut intotdeauna o impresie de om cu care puteai vorbi multe.

  Nu o sa merg la inmormantare. Nu imi plac de loc. O sa beau insa o bere pentru omul si profesorul Mihai Eremia. Pentru ca a ceva in urma. O jovialitate rationala, inteligenta si modesta.

 • Reply
  FELICIA
  19/04/2006 at 3:59 PM

  Mihai Eremia a fost , este si va fi cel mai bun prieten si coleg din cati au existat vreodata! A fost ” fratele meu mai mare ” pe care o sa-l plang toata viata ?A fost sef de promotie , a fost cel dintai dintre noi si, ……ironia sortii …..pleaca tot primul in ceruri.
  De ce Dumnezeu a vrut ca Mihai sa ne paraseasca atat de repede

 • Reply
  andressa
  19/04/2006 at 5:05 PM

  Azi am fost la inmormantare. O multime de studenti de la filosofie, jurnalism si drept. Profesori, fostii lui colegi. Prieteni, familie.
  Cimitirul era plin…
  Ploaia s-a oprit cand am iesit din biserica.

  Atatea coroane de flori…. si cineva a intrebat: “Dar cine a murit?” si un tip a raspuns: “Profesorul Eremia!”

 • Leave a Reply