GANDIM

O nouă etapă de branding pentru Andressa

“Scriu pentru ratoni, veverițe, pisici și pentru că îmi place.” A fost sloganul blogului meu din 2006 până în 2016. 10 ani. Motivul? Tema wordpress instalată pe domeniul meu cerea un slogan. Nu eram pregătită. Nu știam ce să scriu, ce ar trebui să scriu. Am zis ce mi-a venit. Am zis-o la telefon. Cred că lui Bobby Voicu, el mă ajuta. Mi-a cerut să repet, nu credea că a auzit bine. “Scriu pentru ratoni, veverițe, pisici și pentru că îmi place.” – “Ești sigură?! Ce e asta?”

Am zis că da, sunt sigură. Și mult timp a fost o poziționare excelentă. Inedită. Memorabilă. Mereu am avut intuiție bună. Șocați de vorbele aparent fără sens, mulți mă întrebau ce înseamnă. Era ceva pornit de la denumirile pe care le dădeam alături de prietenii mei unor categorii: enervanți, pisălogi, de treabă…  Voiam să zic că scriu pentru toată lumea. “Tu ești fata cu ratonii!”, îmi ziceau unii. Sau fata cu veverițele. N-a fost rău deloc, până când nu a mai fost valabil. Nu mai scriu despre toate lucrurile care îmi trec prin cap sau, de fapt, îmi trec alte lucruri prin cap.

La aproape 12 ani de când am lansat blogul, la vreo 8 luni de feeelancing si testat domenii noi, început proiecte noi, sunt alt om, iar acesta este un alt blog decât atunci. M-am gândit mult dacă acest blog ar trebui să aibă un slogan, o decriere, o explicație. Concluzia după gândire și răzgândire, brainstorming. soul searching și friends asking, este asta. Cea pe care o vedeți în headerul blogului. #Inspiratie #LifeStyle #SocialMedia

Ce este acest blog?

Este locul care îmi dă inspirație și care sper să îi inspire pe alții. Cuvântul Inspirație mi-a fost zilnic în minte de când am reînceput să îmi caut drumul profesional. Ce ne dă motivație sau ne face să ne -o păstrăm? Ce ne face să visăm? Cum ne vin ideile?

Este locul în care scriu despre cum imi petrec timpul și fac recomandări de evenimente, magazine, restaurante, gadgets, cărți și alte lucruri care ne fac viețile mai frumoase, mai bogate. Așadar, lifestyle.

Nu în ultimul rând, scriu despre domeniul care mi-a schimbat viața. Căci dacă n-ar fi fost social media, includ și bloggingul în asta, nu s-ar povesti. Am prins la momentul potrivit, la vârsta potrivită, valul care trebuia, un medium care a făcut posibilă exprimarea mea, dezvoltarea mea personală. Scriu despre acest domeniu care îmi place, mă fascinează, despre care știu multe și despre care învăț încă zi de zi.

This is me. 33. 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miruna
  24/05/2017 at 3:59 PM

  O s[-mi fie dor de ratoni si nu cred a sunt singura around here.

 • Reply
  Nico
  24/05/2017 at 5:05 PM

  Pentru mine esti inspiratie! Apreciez foarte mult sinceritatea ta si deschiderea cu care ai impartasit aceste lucruri cu noi! Succes pe mai departe!

  • Reply
   andressa
   26/05/2017 at 12:12 PM

   Multumesc. Chiar sunt foarte deschisa.
   Cred ca ani de zile am scris aici cu gandul ca cineva ma va judeca aspru, ma va critica, acum nu am nicio astfel de teama. Daca cineva are ceva de zis, sa zica, sunt pregatita sa aud orice.

 • Reply
  Ioana
  25/05/2017 at 10:25 AM

  Te felicit pentru modul în care inspiri cititorii, prospețimea și modul de abordare sunt definitorii. Succes în continuare!

  • Reply
   andressa
   26/05/2017 at 12:10 PM

   Ce cuvinte frumoase. Multumesc.
   Incerc doar sa fiu utila si altora si sa vorbesc /scriu despre ce imi place, atat.

  Leave a Reply