CUMPARAM

Noutăți și inovații în cosmetică #trends

Primăvara aceasta a dus nu numai vreme capricioasă, ci și noutăți în industria cosmetică.

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, anunță lansarea primei game premium din portofoliu, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la începerea producției în masă a primei creme cosmetice Gerovital. Gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care cuprinde 10 produse dermatocosmetice dedicate îngrijirii tenului, create în colaborare cu experți din domeniul sănătății. O altă noutate a brandului este că își continuă extinderea rețelei de magazine proprii cu unul în Piatra-Neamț, primul din zona Moldovei.

Yves Rocher a lansat un gel de dus concentrat în 3 variante de arome. Produsul este nu numai foarte practic, ideal pentru geanta de cosmetice luată în vacanță sau la sala de fitness, dar este și foarte prietenos cu mediul înconjurător. Pentru că 100 ml sunt necesari la 40 de dușuri, adică la fel ca 400 ml de gel de duș obișnuit, înseamnă că se folosește mai puțin plastic. Ambalajul este ușor biodegradabil și un sfert din el este din platic reciclat. Produsul nu conține conservanți și parabeni. Gelul de duș va fi disponibil în rețelele de comercializare Yves Rocher din România începand cu luna iunie 2017.


Elmiplant a lansat Care Lab, segmentul de produse destinate exclusiv comercializării în farmacii. Noua gama Care Lab SUN include 5 produse, fiecare având înglobat în formula sistemul inovator de protecție solară 3D, adică IR + UVA + UVB, care asigură protecție impotriva radiațiilor ultraviolete nocive (UV), care sunt responsabile pentru arsuri și îmbatranirea prematură a pielii și actionează blocând radiațiile infrarosii, responsabile pentru afecțiuni degenerative ale pielii.

La Roche Posay lansează un produs de protecție solară pentru tenul mixt=gras. Cu aceasta ocazie ne ne spune #SaveYourSkin, adică să ne salvăm singuri pielea prin verificarea alunițelor și prin aplicarea produselor de protecție solară. Brandul vorbește despre prevenirea cancerului de pielea și oferă gratuit, la cerere, un plasture inteligent care măsoară nivelul radiațiilor solare. Solicită aici și tu un plasture.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Roxana
    30/05/2017 at 10:55 AM

    Cred ca o sa incerc din nou gama Farmec, iar gelul de dus de la Yves Rocher pare o inventie faina

  • Leave a Reply