Diverse

3 evenimente importante in luna mai

Frigul s-a dus, Pastele a trecut, incepe o noua etapa, nu simtiti? Iata 3 lucruri grozave care au loc in luna mai pentru mine:

Pe 12 mai tin un curs despre Relatia cu bloggerii. Am fost invitata de Marcomm Pills si am primit ideea cu entuziasm. Sunt in al 12-lea an de cand port cu mandrie numele de blogger, am facut zeci de campanii si numeroase agentii sau lucrand direct cu companiile, am abordat bloggeri cand lucram in televiziune si o fac si acum, cand fac strategii pentru clientii mei antreprenori, pe care ii ajut sa isi construiasca o campanie de marketing si comunicare. Am fost de ambele parti ale baricadei, am vazut crize, am ajuns sa-i cunosc pe multi bloggeri ca pe colegii de clasa, am inteles cum este bine sa li te adresezi, cum sa negociezi cu ei. Este un curs si il pregatesc ca atare, dar mai mult ma gandesc la asta ca la o un show-and-tell, o zi in care voi putea da multe exemple concrete de campanii, costuri, exemple de succes si unele mai putin inspirate; iar participantii pot intreba orice despre domeniu, ca sa se lamureasca in privinta a ceea ce vor sa faca. Intrati pe link pentru detalii sau pentru inscrieri.

Pe 17 mai, merg la Digital Divas, a sasea editie, iar anul aceasta fac parte din juriul care va desemna castigatoarele premiilor decernate dupa conferinta. Sunt foarte incantata de aceasta ipostaza, le urmaresc pe foarte multe autoare din nisa de beauty si ma bucur ca voi avea ocazia sa ne analizez mai atent proiectele nominalizatelor si sa le premiez pe cele mai bune.

Al treilea lucru e important pentru mine, nu pentru tot poporul. 🙂 Pe 4 mai e ziua mea si ma bucur ca nu ma intristeaza trecerea timpului. Fac 33 de ani, si ma simt mai bine de o mie de ori de cat la 23. Dorm mai putin, dar citesc mai mult, beau ceai verde si fac sport, poate de-asta imi si vine sa sarbatoresc! Cred ca o sa-mi cumpar un parfum deosebit! (Un detaliu misto: eu nu am ziua de nastere trecuta pe Facebook si de-asta nu primesc multe telefoane de ziua mea, dar imi place enorm treaba asta. Chiar si daca cititi asta acum, pana pe 4 uitati, va zic sigur, dar e ok, vreo 3 persoane nu uita cand e ziua mea niciodata, ba chiar vreo 10, daca ma gandesc bine, deci ma simt foarte, foarte norocoasa si iubita.)

Sa avem o luna mai excelenta! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Alina
    26/04/2017 at 11:24 PM

    Same here cu ziua de nastere. E excelent fara LMA spam.

  • Reply
    Alina
    04/05/2017 at 5:32 PM

    La multi ani!

  • Leave a Reply