TRAIM

Un nou client, o noua provocare sa fiu mai buna. Better.

Astazi s-a lansat aplicatia Better, disponibila pentru iOS. Descarc-o de . 

Cand m-am simtit cu adevarat nefericita si fara scop, cand mi se parea ca traiesc doar din inertie, m-am indreptat catre lucrurile care ma inspira, ma pasioneaza, imi fac bine. Am decis sa fac sport si s-a produs un declic in mine. Sa imi schimb programul. Sa imi fortez limitele. Mi se parea ca imping un tren insa. Era frig. “Ce daca?” , imi spuneam tot eu. Eram obosita. “Ce daca sunt obosita? O sa pot.”, ma incurajam. Si cand am vazut ca pot, mi-am dorit mai mult. Trenul se misca. Am inceput sa citesc mai mult si sa imi doresc sa imi schimb mai mult viata. Mi-am comandat niste carti. Apoi altele. Am reinceput sa scriu. Des. Mult. Constant. Mi-am adus aminte ca unii oameni ma apreciaza pentru felul meu de a povesti. M-am vazut prin ochii lor si mi-a placut ce vedeam.

Toate deciziile astea m-au adus in punctul in care mi-am dat demisia si am inceput sa lucrez pe cont propriu. Cand m-a abordat Doru Droscaru ca sa il ajut cu aplicatia conceputa de el, , mi s-a parut providential. Better isi propune sa fie ghidul pentru o viata implinita. E o aplicatie care te ajuta sa iti organizezi mai bine timpul, sa schimbi ceea ce poti schimba, sa te concentrezi pe partile frumoase ale vietii tale. Poate ca e un domeniu in care vrei sa fii mai bun sau poate ai nevoie de putina incurajare ca sa renunti la un obicei. Se poate. Uneori viata pare un tren care are deja viteza intr-o directie si nu ai ce sa faci sa i-o schimbi, dar cu putina minte si motivare, poti fi ca Superman, sa te pui in fata lui si sa zici “Stop!, as vrea altceva.”

Mai precis, asa cum vedeti in filmul de mai jos, aplicatia iti propune sa iti rezolvi problemele: sa iti setezi niste zone de interes si obiective pentru fiecare dintre ele. Poate ca vrei sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul de viata, sa te imbraci mai bine, sa faci mai mult sport, sa iti gestionezi mai bine banii sau poate vrei altceva. In orice varianta, aplicatia poate fi acel coach de care ai nevoie sa ai o imagine de ansamblu si sa iti urmezi planul.

Better colaboreaza cu mai multi experti in anumite domenii care iti pot da sfaturi si sugestii adaptate nevoilor tale. Printre ei, Irina Markovits (unul dintre cei mai titrati si mai apreciati consultanti de stil din Romania; fondatoarea platformei Image Matters si autoarea blogului StyleDiary), Valentin Vasile (personal trainer si nutritionist sportiv, autorul unui bestseller despre viata sanatoasa) si Andy Szekely (antreprenor, autor si speaker profesionist cu o experienta de 20 de ani; a publicat 7 carti, a produs peste 50 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia adultilor); Alex si Serban (realizatorii Guerrilla Logout); Nicoleta Svarlefus (consilier de dezvoltare personala si spirituala, astrolog, trainer si speaker inspirational – fondator al astrocafe.ro), Ana Maria Mitrus (autor si fondator al blogului meseriadeparine.ro), Andreea Constantin (autor si fondator al blogului homeschooling.urbankid.ro).

Ganditi-va ca aplicatia e ca o scurtatura spre acesti oameni care detin informatii de care aveti nevoie si care va pot da inspiratia si energia de a face ce va propuneti.

Aplicatia arata frumos si te ajuta sa ajungi la o problema in profunzime. Ca sa intelegeti mai bine, Doru Droscaru, cel care a creat-o, are background in design de interfata utilizator si management de proiect. Este pasionat de dezvoltare personala, detine un master in NLP oferit de IANLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming). A lucrat in industria publicitara ca art director vreme la care a fost finalist la New York Festivals si la festivaluri locale. Doru Droscaru a lucrat la acest proiect avand sprijinul partenerului sau Dimi Paun si al inginerilor programatori Andrei Dumitru si Mihai Babici.

Cu ce l-am ajutat eu pe Doru? A venit la mine cand aplicatia nu era inca gata si am discutat despre ce poate face ea si cum o poate imbunatati. Am gasit impreuna o lista de experti cu care putea colabora pe zone de interese. Ne-am gandit cum sa o dezvoltam mai departe si cum sa colaboram cu expertii astfel incat aplicatia sa fie cat mai aproape de o experienta de coaching. L-am pus in legatura cu oameni care puteau sa il ajute. Cred ca l-am si incurajat. A fost o experienta interesanta pentru mine, de fapt sper ca de ambele parti.

Doru este un antreprenor pe care pariez. Sunt sigura ca va ajunge departe cu aceasta aplicatie si/sau cu urmatoarele. Pariez si ca presa il va cauta, ca il va eticheta frumos ca “unul din romanii care intra pe piata internationala a designului de aplicatii”. Si cum great minds think alike, am aflat intamplator ca si sotia lui e antreprenoare, face tarte. Curajosi si talentati.

E un om de la care eu am multe de invatat, are un stil de a lucra care imi place: nu este extrem de entuziast si relativ imprastiat, asa cum stiu eu multi antreprenori, e mai degraba calculat, un foarte bun ascultator care primeste recunoscator orice feedback.

Va propun sa incercati Better si sa imi spuneti cum vi se pare. E disponibila pentru iOS – click . 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Idei de afaceri
    04/11/2016 at 6:32 PM

    Foarte interesanta aplicatia! Cred ca o voi incerca si eu.

  • Leave a Reply