TRAIM

De ziua mea…

Peste cateva zile este ziua mea si, daca de ceva ani nu mai simt nevoia sa sarbatoresc trecerea timpului (hell no, as prefera sa fie mereu aceeasi saptamana – de ce nu?, chiar asta care se incheie! over and over again), anul asta vreau sa ma bucur de ea. Am fost destul de misterioasa pana acum, in sensul ca nu e pe Facebook ziua de nastere si atunci foarte putini stiu cand e, nu primesc prea multe urari si asta e. Acum insa as vrea sa fac din eveniment ceva care merita rauri de sampanie. Sa va spun intai ce imi doresc de ziua mea:

O magnolie roz! Am deja una alba si o ador, asa ca as mai rea una roz sau mov, sa am ce admira primavara si sa am ce fotografia si pune pe Instagram, desigur!

Spring is here

O pereche colorata de Nike Air Max pe care ii merit pentru ca merg la sala de 4 luni (de ziua mea se fac fix 4 luni!) si am slabit si ma simt mult mai bine. O sa mi-i cumpar singura pe asta. Au fost de la inceput premiul la care m-am gandit daca reusesc sa ma ridic din pat atatea dimineti la ora 7, cand as fi putut sa dorm pana la 8:30. Am reusit! Si inca mai reusesc. Asa ca poate merit si niste pantofi Ojju. Ma mai gandesc! 🙂

Mult prosecco. Simplu sau cu suc de soc si apa minerala, adica minunatul Hugo. God, I love sparkling wine! Ieri am cunoscut-o pe Anne Ampawan, proprietar si chef la Restaurant Kunnai, si am avut placuta surpriza sa aflu ca e la fel de pasionata de bubblies ca si mine. Dar despre asta intr-un post viitor.

Cel mai mult si cel mai mult imi doresc sa va placa proiectul la care lucrez de cateva saptamani si pe care sper sa il pot lansa peste o luna. Este un proiect video cu femei pentru femei, dar nu numai, ca poate mai sunt si altii curiosi sa afle ce se intampla in mintile noastre. In curand!

 Untitled

La multi, multi ani! Tuturor!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply