NE DISTRAM

aplicatia mea preferata si concurs pentru bloggeri

Eu am o slabiciune pentru proiectele romanesti. E adevarat si ca imi place inghetata italieneasca sau ca am impresia ca masinile nemtesti sunt cele mai bune, dar am un sentiment de mandrie cand aud ca un film romanesc a fost premiat, cand un conational ia o medalie la o competitie sportiva, cand o piesa romaneasca ajunge in topuri internationale. Pana la urma, cred ca e un soi de egoism in mandria asta: ma gandesc ca povestea de succes mi-ar putea apartine mie, ca fiecare  proiect romanesc care reuseste o performanta e inca o dovada ca si eu sau oricare dintre noi putem cuceri lumea.

Știrili este unul dintre proiectele care ma entuziasmeaza chiar daca nu am niciun merit pentru cat e de destept. E o aplicatie pentru smartphone-uri care ofera un serviciu pentru vorbitorii de limba romana (nu ca nu iubesc globalizarea, dar limba noastra-i o comoara si presa si blogurile sunt scrise in romana!): un agregator inteligent care iti ofera continut din online in functie de preferintele tale.

Nu trebuie sa-ti bagi un chip in creier 🙂 ca Știrili sa-ti citeasca gandurile, e suficient sa alegi niste categorii la instalare (le mai poti schimba pe parcurs, daca ajungi la criza varstei a doua sau treci prin altfel de schimbare si nu te mai intereseaza stirile financiare, ci bucataritul!) si sa scoti din flux stirile sau posturile care te plictisesc, iar aplicatia “invata” repede ce isi place si ce nu, pana cand tu iti formezi propriul canal de informatii si/sau divertisment. Abia astept sa apara si versiunea pentru iOS si pentru Web! Omul din spatele proiectului (cu care m-am imprietenit online) mi-a promis ca mai am putin de asteptat!

In acest moment, Știrili indexeaza numeroase surse, reviste online, cotidiene si bloguri, dar lista se imbunatateste constant. Pe Facebook, Știrili a anuntat astazi ca lanseaza un concurs pentru bloggerii care isi doresc sa fie recomandati utilizatorilor sai. Tot ce trebuie sa faca ei este sa downloadeze aplicatia (se gaseste aici) pe un telefon cu Android, sa o testeze si sa scrie un review despre ea. Un juriu format din 3 bloggeri, fani ai aplicatiei, Andreea Stan, Costin Cocioaba si Radu Dumitru, vor alege dintre cei inscrisi 10 bloggeri care sa fie inclusi in sursele Știrili, iar cei care scriu cele mai interesante review-uri, pot castiga:

LOCUL 1: Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 7″, 8GB, Wi-Fi, Android 4.0, Titanium Silver

LOCUL 2: Acumulator Extern Momax iPower S2, universal, 5600 mAh

LOCUL 3: Memorie USB Android Logo subacvatic 16 GB

Ca review-urile sa fie luate in considerare, autorii lor trebuie sa lase link la postare intr-un comentariu pe pagina de Facebook Ştirili.

Blogul meu este deja indexat de Știrili pentru ca altfel participam si eu. 🙂 Daca sunt altii care vor sa participe insa, le urez succes!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Beatrice Hartman
    24/05/2013 at 3:22 AM

    “Nu vrei roboti, nu vrei maimute, ci oameni carora nu le este frica sa-si ia riscuri, sa reuseasca. Comanda-le sa execute cu mintea, nu doar cu corpul. Intreaga strategie trebuie sa se adreseaze lucrurilor care pot fi masurate. Ar trebui sa-i platesti numai pentru performanta, daca fac dincolo de ceea ce te astepti. Principalul mod de a-i motiva nu sunt banii. Trebuie sa-i platesti corect. Ce ii mentine pe oameni la un serviciu este ca le place ceea ce fac, au senzatia ca sunt implicati in succes si se pot dezvolta personal. Ar trebui insuflat spiritul antreprenorial in fiecare angajat”, a explicat Kevin Heaney.

  • Reply
    Sunshine Sarah – “Stirili” mele, acum mai la indemanaSunshine Sarah
    26/08/2013 at 8:37 PM

    […] dau navala pe ecranul monitorului meu. Cand am aflat de Stirili de pe blogul Andreei Retea aka Andressa, eram destul de sceptica cu privire la promisiunile pe care le facea. Mai exact, Stirili este o […]

  • Leave a Reply