IUBIM

Noi si fostii

Eu cred ca am ajunge sa infaptuim pacea mondiala si sa rezolvam problema cu foametea in Africa, daca reusim sa rezolvam problema cu fostii.

Poti fi prieten cu un fost? Asta e intrebarea. Restul sunt detalii. Pana la urma, daca ea nu s-ar fi intalnit cu fostul care lucreaza nu-stiu-unde si a zis nu-stiu-ce, fac pariu ca nici tipii aia care au deturnat avioanele spre Turnurile Gemene nu s-ar mai fi pus pe rele. Toate problemele lumii pornesc din gelozie idioata!!!

Teoria e urmatoarea: succesul unei relatii depinde de talentul cu care iti tii partenerul departe de nu-stiu-cine. Pe o raza de 10 metri in jurului unui “ex” exista o zona crepusculara in care orice om normal isi pierde mintile. Este esential ca partenerul tau sa nu se apropie deci de un fost pentru ca se va afla sub efectul unei vraji periculoase, un fel de amnezie afrodisiaca: instantaneu el/ea va uita de ce s-a despartit de acea persoana, ce s-a intamplat intre timp si isi va dori cu ardoare o impacare. GRESIIIIIT!

Teoria mea este ca, daca a trecut destul timp (o despartire de acum o saptamana poate sa nu fie cu adevarat clarificata), nu mai conteaza. Fapta se prescrie. Exact ca in drept.

O prietena imi spunea recent ca una din subalternele ei este fosta sotului ei. Este cred singura persoana pe care o stiu care traieste in prezent, nu in trecut, si i se rupe in paishpe de ce a fost acum nu-stiu-cati ani. Dar cati oameni sunt atat de siguri pe ei? Pana acum eu stiu doar vreo 2. Cea despre care va povestesc si eu.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    ioana
    27/06/2012 at 9:31 AM

    Mai stii una. Eu ma inteleg bine cu fostii, stiu ca unul se insoara anul asta, cu altul vorbesc des si zic eu ma inteleg ok fara sa fie vreo alta chestie, ca prieteni vechi. Acum nu stiu daca my fiance e de aceeasi parere, de fapt stiu ca il cam deranjeaza asta. Dar eu sincer prefer sa imi spuna el ca s-a intalnit cu fosta sau ca vb decat sa aflu de la altcineva sau sa se ascunda. E normal sa sa fii prieten cu un ex, a fost ceva intre noi o data, nu putem face tabula rasa ca doar nu ne-am despartit dusmani ci prieteni.

    • Reply
      andressa
      27/06/2012 at 1:28 PM

      @ioana: da, daca despartirea a fost decenta si a trecut mult timp de atunci… chiar e normal.

  • Reply
    Suminona
    27/06/2012 at 11:49 AM

    Eu ma inteleg bine cu fostul ei 🙂 , dar ea nu prea o inghite pe fosta mea :)… Oare la femei e mai mare “acel ceva” decat la barbati ? … sunt curios

    • Reply
      andressa
      27/06/2012 at 1:29 PM

      @Suminona:
      interesant… poate ca simte ea ceva acolo daca e geloasa. poate fosta ta se poarta intr-un fel anume cand e si ea de fata?

  • Reply
    andreea
    27/06/2012 at 12:55 PM

    eu as fi a-3a :))

  • Reply
    Suminona
    28/06/2012 at 6:28 AM

    Da… nu o suporta 🙂 . Mai primesc pastile de genul , “cum naiba ai putut sa stai atata cu aia!?” (fata faina da nu prea excela in intelepciune ) 🙂 ,si apoi , sigur nu as schimba lucrurile inapoi cum o fost 🙂 , la actuala “mandra” , am cate putin din ceea ce imi doresc de la o femeie 🙂 , inclusiv defectele :), si o iubesc :)… 😉

  • Leave a Reply