CUMPARAM

[Provocarea de luni] Incearca un produs inovator pentru sanatate!

Urmaresc Indiegogo cu multa curiozitate. Nu caut ceva anume, dar ma pasioneaza noile tehnologii si ma inspira felul in care multi le folosesc ca sa ne imbunatateasca viata. De fapt, imi da si indicii despre trendurile actuale in lifestyle, retele sociale si tehnologie. Cand vezi ce produse au succes, te cam prinzi ce nevoi au oamenii.

Cred ca in curand o sa comand niste produse, in primul rand pentru ca mi se par fabuloase, dar si pentru ca vreau sa sustin inventatorii.

As vrea sa va prezint 3 campanii la produse legate de sanatate mi-au atras atentia:

Livia – aparatul care te scapa de dureri menstruale. Cum suna asta? Fara dureri menstruale si fara medicamente?! Aparent se poate! Fara efecte secundare. Este aprobat de FDA si deja are reviewuri foarte bune. Costa 149$.

Vitastiq 2 – gadgetul wireless care isi citeste nivelul de vitamine si minerale din organism. Mie inca nu imi vine sa cred ca exista o metoda de a aflat informatiile astea fara sa fie nevoie sa te intepi si sa analizezi sangele! Este absolut noninvaziv si nedureros si wireless. Minunea prin care se poate asa ceva se numeste… Electroacupunctura. Costa 129$.

Eight – protectie de saltea inteligenta. Ca o cuvertura care iti transforma patul intr-un gadget inteligent: incalzeste patul, iti monitorizeaza somnul, bataile inimii si respiratia, dar analizeaza si nivelul de zgomot, umiditate si lumina din camera. Face o multime de lucruri cu numai 50$.

Si bonus, ceva ce imi trebuie mie, desi nu e legat de sanatate… Sau poate ca este, ca doar e legat de memorie! :))

TrackR Atlas – organizare fara efort. Vi se intampla sa cautati cheile sau portofelul? Mie mi se intampla de 5 ori pe zi. Pentru cei care patesc asta, treaba asta e un miracol.

Voua care produs va place cel mai mult?

V-ati comandat ceva de pe Indiegogo?

Ce produse aveti in wishlist? 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Roxana
    29/03/2017 at 10:58 AM

    Imi place protectia pentru saltea, as cumpara, inca n-am comandat nimic, dar o sa incep sa urmaresc site-ul, merci pentru pont 🙂

  • Leave a Reply