CUMPARAM

Ghid de supravietuire de Black Friday

Stabileste-ti obiective. Nu ai nevoie de TOT ce e la reducere. Calmeaza-te! E o ocazie buna sa cumperi acele lucruri scumpe la care un discount se simte. 40% la un produs de 100 lei inseamna 40 de lei economisiti. Nu e rau. Dar mai bine ochesti paltonul care costa 600 de lei si poti sa il iei cu doar 360 de lei. Asta e o economie. Si o afacere buna: il iei in sezon inca, nu in februarie cand nu mai ai nevoie de el. Eu vanez brandurile preferate si incerc sa imi iau numai piese cheie.

Fa o lista cu produsele esentiale pe care le poti lua la reducere: cizme, palton, echipament de fitness, smartwatch, uscator de par, espressor. Gandeste-te si la cadourile de Craciun: mai e o luna, dar trece repede, poate cumperi acum ceasul scump la jumatate de pret.

Stabileste-ti un buget. Oricat de tentante ar fi ofertele, trebuie sa stii cat iti permiti sa cheltuiesti. Nu te intinde mai mult decat poti.

Cauta din timp. Daca nu ai rascolit deja tot internetul facand bookmarks si wishlist-uri, mai ai putin timp: azi si maine. Nu vei reusi sa cauti cand se da startul la reduceri, fa-ti temele de pe acum si compara preturile cand incepe Black Friday. Vezi daca merita. Sub 25% nu prea merita, zic eu, vei gasi reduceri mai generoase si dupa Craciun.

Afla daca ai reduceri de la banca unde ai cardul: sunt multe banci si multi comercianti care ofera un discount sau de puncte bonus la orice tranzactie. E o economie in plus la Black Friday.

Aboneaza-te la newsletterele magazinelor preferate pentru a afla primul de promotii. Urmareste paginile de Facebook ale magazinelor pe care le “vanezi”. Vezi ce abordare aleg: cate produse vor fi la reducere, pe care le promoveaza mai mult, ce stocuri pun la dispozitie.

ZOOT este, ca intotdeauna, altfel. Ei ne propun sa ne facem singuri preturile. Cele peste 1500 de produse propuse in lista de Black Friday vor avea discount de 40%. Categoriile de produse sunt: haine si incaltaminte de femei, de barbati, de copii si casa&design. In plus, primim un voucher care da 25% discount pentru toate celalalte produse de pe site.

Black Friday incepe azi la ZOOT, dar nu stim exact cand: vom fi anuntati prin newsletter. Abonati-va, daca nu ati facut-o deja, ca sa aflati primii si sa prindeti stocurile.

Iata doua din produsele care vor fi la reducere de Black Friday:

Palton gri din stofă Desigual Ibiza Pret intreg 869,99 lei / Pret Black Friday 521,99 lei

Palton gri din stofa Desigual Ibiza Pret intreg 869,99 lei / Pret Black Friday 521,99 lei

Jachetă matlasată bej ONLY Marit Pret intreg 224 lei / Pret Black Friday 107.99 lei

Jacheta matlasata bej ONLY Marit Pret intreg 224 lei / Pret Black Friday 107.99 lei

 

Reducerile se aplica pana duminica, 20 noiembrie. Produsele comandate vor ajunge in Cabinele de Fericire pe marti, 22 noiembrie. Probezi acolo si platesti numai ce vrei sa pastrezi (tot, nimic sau un produs din sapte).

Sa va distrati la cumparaturi!

 

 

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Roxana
    17/11/2016 at 9:41 AM

    eram hotarata sa nu imi bat capul cu BF, acum parca m-as mai gandi, incerc sa incropesc o lista, dupa recomandarile tale

    • Reply
      andressa
      17/11/2016 at 9:45 AM

      Ma bucur ca te-am incurajat. Nu e o idee rea sa iei ceva special cu ocazia asta, e cea mai mare reducere inainte de Craciun.
      Eu niciodata nu am folosit asta ca sa iau lucruri pe care oricum le cumpar de nevoie, ci ceva special ca in mod obisnuit nu mi-as permite. Asa mi-am luat bocanci cu un design wow, piesa de rezistenta in garderoba mea. Nu as fi dat niciodata pretul intreb pe ei, dar la jumatate chiar erau o investitie.
      Eu am card la ING si multe magazine au discounturi daca faci tranzactia cu cardul si ai activate optiunile de la ING Bazaar. Din cate stiu si la Garanti Bank exista asta (puncte Bonus) si la alte banci. Afla. Poate se adauga 10% la reducere!

  • Reply
    Miruna
    18/11/2016 at 2:00 AM

    Geaca asta e chiar mișto. Îmi place mult de tot culoarea. Am o comandă de ridicat luni de la ZOOT, mă întreb dacă oare voi rezista tentației cele noi.

  • Leave a Reply