CUMPARAM

relatia mea cu mallurile

Mallurile sunt ca barbatii: intai te indragostesti de unul din apropiere, un vecin din cartier, de exemplu, dupa care devii mai pretentioasa si cauti unul care sa iti ofere tot ce iti doresti. =)) Singurele diferente ar fi ca poti sa ramai mereu prietena cu fostii si nici nu ai parte de scene de gelozie daca vreodata mergi la altul! =)

Relatia mea cu mall-urile a evoluat in timp.

Obisnuiam sa aleg mereu mall-ul in functie de distanta de casa sau de locul in care ma aflam cand plecam la cumparaturi. Nimic altceva nu mai conta. Dar intr-o zi mi-am dat seama ca, daca tot nu merg pe jos 5 km, as putea sa aleg locul dupa alte criterii. Asa cum nu-mi cumpar lapte dupa cum sunt situate cutiile pe raftul magazinelor, la fel m-am gandit sa aleg totusi si cinematograful sau magazinul in care urmeaza sa petrec cel putin o ora. Asa ca in selectie au intervenit criterii ca: sansele sa gasesc un loc de parcare (oh yes!) , calitatea cinematografului, magazinele, restaurantele, cafenelele (unde pot sa mananc cea mai buna inghetata? hihihihi) si asa mai departe.

Cum magazinele in care intru cel mai des sunt Collective, BSB, Plafar, Sabon, L’Occitane, Sephora, Sport Couture (I <3 Vans!!!), Zara Home, Kitchen Shop si cum sunt dependenta de inghetata de la Haagen Dazs… Deciziile sunt complexe, dar nu sunt greu de luat. =)

Saptamana trecuta am fost la Baneasa Shopping City (caruia ii spun de obicei Mall Baneasa) pentru un Girls Night Out. De fapt, un “Evening Out” ca noi suntem fete cuminti si nu umblam noaptea, da? =)) Gazdele au invitat mai multe bloggerite sa viziteze mai multe magazine si sa afle cu ocazia asta despre trendurile noului sezon de primavara-vara. Toata luna martie, femeile au avut parte de evenimente si cadouri acolo. Asa ca am vorbit despre sport si tinute sport la Intersport, cu Diana Oprea de la One Fitness, despre decoratiuni interioare la Simona, despre moda la Sport Couture si am invatat sa facem sushi la Sushi Ko. Bine, eu ma pot da mare ca deja stiam sa rulez nori (nu e chiar rocket science!) si mai mult am admirat si am salivat pe langa peste (ca nu am voie peste crud, din motive de burta, remember?)

Girls Night Out @ Baneasa Shopping City

In poza de mai jos ma puteti vedea in toata splendoarea mea, admirand Vans in magazinul Sport Couture. Apropo, acolo am vazut niste pantaloni aproape magici de la Freddy, WR. UP, pe care m-am ofticat groaznic ca nu puteam sa ii port (din motive de burta). Vedeti aici despre ce vorbesc. Amazing, right?

Girls Night Out @ Baneasa Shopping City
Girls Night Out @ Baneasa Shopping City

 

Seara a fost foarte placuta, mai ales pentru ca nu mi se intampla foarte des sa fiu rasfatata sau menajata pentru ca sunt gravida.  Chiar zilele trecute ma plangeam pe Twitter ca, in mod obisnuit, nu numai ca nu sunt invitata sa nu astept la cozi, ci chiar se baga lumea in fata mea la coada! =)) In compania bloggeritelor, am fost o printesa! In magazinul Simona, de exemplu, am stat pe un fotoliu superb si extrem de comod. Acolo am aflat ca la moda in materie de decoratiuni interioare sunt culorile bleu si lila. Tineti cont de asta cand asezati masa de Pasti, chit ca asta inseamna doar sa vopsiti ouale in culorile astea! =))

Concluzia mea este ca, desi in mod obisnuit nu ma duc la mall cu acelasi scop cu care ies in parc, adica pentru placerea de a ma plimba, ci mai degraba ca sa rezolv o problema presanta (sa cumpar un cadou pentru o zi de nastere sau sa imi gasesc blugi de gravida hahaha), seara a fost foarte placuta. Si desi cu Baneasa Shopping City nu aveam cine-stie-ce relatie, trebuie sa recunosc ca avem ceva chimie si e foarte posibil sa ne mai vedem. Si nu doar pentru acolo gasesc inghetata cea mai buna! =)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cristian
    27/03/2013 at 1:48 PM

    Am notat treaba cu înghețata 😀

  • Leave a Reply